04.05.2009. / 14:21

Autor: Katarina Zorić

Juris Protecta: Nemojte glasati za Bandića koji nas pljačka i uskraćuje nam ljudska prava

U priopćenju je upućena zamolba građanima da na predstojećim izborima "biraju gradonačelnika koji je voljan udovoljiti zahtjevu za ukidanjem monopola svih vrsta u Gradu Zagrebu"

Udruga u svom priopćenju navodi da Bandić terorizira građaneUdruga u svom priopćenju navodi da Bandić terorizira građaneUdruga za unapređenje pravosuđa u Hrvatskoj Juris Protecta izdala je priopćenje u kojem upozorava građane da je parking u Zagrebu najskuplji u Europi, a odgovornost za to snosi, kako navode, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

"Šlepanje vozila košta trostruko skuplje samo zahvaljujući monopolu Zagrebparkinga, poduzeća u vlasništvu Bandićeva Holdinga. Za prekoračenje vremena parkinga Milan naplaćuje drakonske kazne, koje je čak i Ustavni sud RH proglasio ništavim. Milan nas time terorizira, pljačka i uskraćuje nam osnovna ljudska prava. A da ne govorimo o ostalim Milanovim nestašlucima. Pa nećemo ga valjda zato nagraditi u predstojećim izborima?!", stoji, među ostalim, u priopćenju koje je potpisao predsjednik udruge Zlatko Zeljko.

U priopćenju je upućena zamolba građanima da na predstojećim izborima "biraju gradonačelnika koji je voljan udovoljiti zahtjevu za ukidanjem monopola svih vrsta u Gradu Zagrebu". Navodi se i da je Bandić "pokrovitelj svih monopola u Gradu Zagrebu". "Iziđite na izbore i izaberite alternativu, jer vašim neizlaskom omogućit ćete ponovni izbor Milana Bandića za gradonačelnika", stoji u priopćenju.

Zeljko je poručio da je cilj "imati gradonačelnika koji neće pljačkati građane nego se brinuti za povećanje kvalitete življenja u Gradu", a kao alternativu Bandiću, predsjednik udruge Juris Protecta vidi nezavisnog kandidata Josipa Kregara.

Vezane vijesti

Bandićevi milijuni za stadion ipak Dinamu

Bandićevi milijuni za stadion ipak Dinamu

Već ovog ljeta, unatoč manjku u proračunu, Milan Bandić je odlučio uložiti dodatnih 30 milijuna u sjevernu tribinu stadiona Maksimir. Time će gradsko… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika