04.05.2009. / 14:15

Autor: Anđelka Subašić

Astrotearpija:Hoće li brak uspjeti?

Rođena sam 26.03.1973. u Puli u 01.45h. Zanima me kako ću biti zdravstveno s obzirom da sam imala problema i operirana sam krajem 2007. godine. Hoću li imati djece? U braku sam 5 godina, hoće li biti sve ok?

Trenutno vam zdravlje nije najbolje. Fizičko a ni psihičko. Potrebno je puno strpljenja i samodiscipline prije svega (promjena životnih i prehrambenih navika). Osim toga treba vam daleko više optimizma i slobode (kao da vas pritišće breme briga koje su vam nametnuli ljudi oko vas).

U braku nije sve kako zalužujete ali ćete se izboriti da tako bude. Kako se podsvjesno osjećate pod pritiskom i blokirano tako je i mogućnost progresa blokirana još otprilike 4-5 mjeseci. Nakon toga znati ćete što trebate činiti kako bi vam život krenuo u željenome smjeru. Trudnoću možete ostvariti u prosincu ove godine i roditi u kolovozu slijedeće. To će u mnogočemu ispuniti vaš život i svakako ga pokrenuti u novome smjeru. Zatim slijedi preseljenje i sl.

Vezane vijesti

Astroterapeut: Krov nad glavom

U slijedećih godinu dana morate raditi dva posla, štedjeti i na kraju ćete moći riješiti dugove. O krovu nad glavom probajte planirati sa vašom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika