04.05.2009. / 14:20

Autor: Anđelka Subašić

Astroterapija: Srodna duša

Zanima me kako mi je aspektirana ljubav, i da li ću naći srodnu dušu. Koji sam podznak? Djevica ili Vaga? Rođen sam 17.05.1984. u Splitu, 15,05 h

Rođeni ste u znaku Bika, a podznak vam je u Djevici. Dosta zemljane kvalitete (racionalnost, osjećaj za stvarnost i realnost, za materijalno, konkretno, perceptivno) zastupljeno je u vašem chartu. Položaj Venere je u putenom znaku Bika, a kako je u blizini sa Suncem dobili ste lijepi izgled i seksiplinost. Nježna ste ispod površine, ali posjedujete i čvrstu fizičku energiju i izdržljivost.

Emocionalno ne pokazujete dovoljno otvoreno. Kao da se plašite unaprijed razočarenja. Bojite se da ćete dati srce a ono će zatim biti ranjeno i boljeti će. Od muškarca očekujete da bude vitez, a takvih danas nema. Nećete imati puno veza koje se mogu nazvati ozbiljnima.

Kao da čekate oog pravog. Shodno očekivanjima i našim željama dobivamo u stvarnosti takve vrijednosti. Naći ćete srodnu dušu(nešto je već u vašoj glavi), ali će biti oko dvije godine nedostupna za vas i imati ćete osjećaj davanja bez uzvraćanja. Zatim ćete se ''izboriti'' za ono što vam pripada.

Vezane vijesti

Astroterapeut: Krov nad glavom

U slijedećih godinu dana morate raditi dva posla, štedjeti i na kraju ćete moći riješiti dugove. O krovu nad glavom probajte planirati sa vašom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika