05.05.2009. / 12:36

Autor: Hina

T-HT u reorganizaciji: Ponovno se ujedinjuju T-Com i T-Mobile

"Uz pretpostavku uspješne reorganizacije i pribavljanja svih potrebnih odobrenja, objedinjavanje dviju poslovnih jedinica trebalo bi stupiti na snagu 1. siječnja 2010. godine", navodi se u priopćenju

T-Com i T-Mobile će ponovno biti ista tvrtkaT-Com i T-Mobile će ponovno biti ista tvrtkaT-Hrvatski Telekom (T-HT) je započeo s pripremama za objedinjavanje T-Coma i T-Mobilea u sklopu reorganizacije koja će unaprijediti uslugu korisnicima i internu efikasnost, objavio je danas T-HT.

"Uz pretpostavku uspješne reorganizacije i pribavljanja svih potrebnih odobrenja, objedinjavanje dviju poslovnih jedinica trebalo bi stupiti na snagu 1. siječnja 2010. godine", navodi se u priopćenju.

Prijedlog Uprave T-HT-a da započne s pripremama za objedinjavanje T-Coma i T-Mobilea u jednu poslovnu jedinicu na jučerašnjoj je sjednici podržao Nadzorni odbor T-HT-a.

Iz T-HT-a navode da je planirana reorganizacija dio T-HT-ovog kontinuiranog opredjeljenja da unapređenjem usluga i poslovnom efikasnošću zadrži vodeću poziciju na tržištu.

Krajnji je cilj korisnicima pružiti integriraniji pristup uslugama, korisničkoj službi te inovativnim proizvodima i marketinškim promocijama. Istodobno, planirana reorganizacija omogućit će efikasnije upravljanje T-HT-ovim fiksnim i mobilnim poslovanjem, ističe se u priopćenju.

Iz T-HT-a najavljuju da će u sljedećih nekoliko mjeseci započeti s usklađivanjem poslovanja T-Coma i T-Mobilea kroz reorganizaciju prodaja, marketinga i korisničkih službi sukladno korisničkoj segmentaciji, odnosno prema rezidencijalnim i poslovnim korisnicima.

Menadžerski timovi također će, kako se navodi, biti reorganizirani u cilju unapređivanja efikasnosti te kako bi reflektirali novu poslovnu strukturu.

Predsjednik Uprave T-HT-a Ivica Mudrinić ističe kako je cilj unaprijediti kvalitetu usluga i povećati brzinu kojom se može odgovoriti na korisničke potrebe lansirajući i promovirajući nove proizvode i usluge.

"Istodobno, naš prijedlog unaprijedit će način na koji vodimo T-HT, dajući nam veću fleksibilnost i efikasnost", naglašava Mudrinić.

Prema podacima T-HT-a, taj davatelj telekomunikacijskih usluga kroz svoje dvije poslovne jedinice, T-Com i T-Mobile, opslužuje više od 1,5 milijuna nepokretnih linija, 2,78 milijuna pretplatnika u pokretnoj mreži i više od 492.000 širokopojasnih priključaka

Vezane vijesti

'Povezivanje je ključ uspjeha'

'Povezivanje je ključ uspjeha'

Na danas održanom okruglom stolu „Leading Through Connections" u organizaciji Hrvatske gospodarske komore i tvrtke IBM Hrvatska, potaknuta je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika