07.05.2009. / 11:02

Autor: Andrea Belin

Pijani Mladen Grdović demolirao stan pa priveden u policiju

Poznato je da Zadranin inače voli previše popiti, a policija je potvrdila da je zadarski pjevač u trenutku incidenta bio pod utjecajem alkohola, a u policiji je bio dok se nije otrijeznio

Mladen Grdović već je i prije imao problema s nasilnim ponašanjemMladen Grdović već je i prije imao problema s nasilnim ponašanjemNakon što je rano jutros iz nepoznatih razloga počeo vikati i razbijati po stanu, pjevač Mladen Grdović priveden je prekršajnom sucu u Zadru zbog remećenja javnog reda i mira. Naime, navodno je toliko urlao i razbijao u svom stanu da su susjedi njegovo divljanje odlučili prijaviti policiji.

Premda se po Zadru priča da je priveden zbog obiteljskog nasilja, pjevač nije nikoga ozlijedio i još uvijek se ne zna je li njegova supruga Brankica uopće bila prisutna za vrijeme njegovog "show programa". Po izlasku iz suda odlučio se iskaliti i na novinarima te je rekao da je priveden zbog zemlje, što god to značilo.

Poznato je da Zadranin voli previše popiti pa se postavlja pitanje je li možda razlog ovog incidenta alkohol. Podsjetimo, Mladen Grdović je u studenom 2004. godine doživio tešku prometnu nesreću kada se zabio u betonski zid a potom u rasvjetni stup.

Prema policijskom izviješću uzroci nesreće su bili neprilagođena brzina i vožnja u alkoholiziranom stanju. Ubrzo nakon toga, već u ožujku 2007. godine slupao je automobil, međutim tada je odbio alkotestiranje.

Vezane vijesti

Video, Bare: Porin će dobiti Jelena Rozga

Video, Bare: Porin će dobiti Jelena Rozga

Goran Bare gostovao je u RTL-ovoj emisiji Exkluziv i iznio oštre primjedbe o kolegama s estrade. Prvo je prokomentirao Severinu. "Severina nema pojma… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika