07.05.2009. / 15:21

Autor: Anamarija Kronast

Drama u centru Zagreba: Savjesni građani spriječili otmicu Renea Bitorajca

Srećom, riječ je samo o scenariju nove emisije Roberta Knjaza, a snimanje je pokvarila dobrohotna Zagrepčanka koja je mislila kako je riječ o pravoj otmici te je pozvala policiju

Rene BitorajacRene BitorajacScena koja se jučer tijekom popodneva odvijala u zagrebačkoj Savskoj ulici lako bi mogla biti dio neke kuliske za holivudski akcijski film.

Naime, naš poznati glumac Rene Bitorajac onuda se vozio na svom motoru kada su ga odjednom, iz automobila koji je naglo zakočio ispred njega, zaskočila četvorica muškaraca i pokušala ugurati u prtljažnik auta.

Sve je to s balkona gledala jedna Zagrepčanka koja nije ni trenutak dvojila nego je pozvala policiju.

Interventa je ekipa stigla točno na vrijeme, trenutak prije nego je Bitorajac završio u prtljažniku i pokvarila snimanje najnovije emisije Roberta Knjaza.

Naime, čitav je scenarij bio dio emisije koju snima Robert Knjaz, a Rene Bitorajac je bio gost.

Nažalost, savjesna građanka pokvarila im je plan, no Knjaz i Rene su se dogovorili da će scenu ponoviti na nekom manje prometnom mjestu, gdje im nitko, čak ni u najboljoj namjeri, neće pokvariti snimanje.

Vezane vijesti

Robert Knjaz: Branko Uvodić je moja tiha patnja

Robert Knjaz: Branko Uvodić je moja tiha patnja

Da ga jednoga tmurnoga dana u Dugavama nije nazvao frend i rekao “Dobio sam kameru”, Robert Knjaz možda se nikada ne bi zaljubio u televiziju i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika