07.05.2009. / 14:16

Autor: Hrvoje Šimičević

Luka Hodak: 'Preminuli prijatelj se osjeća dobro, stalno kontaktiram s njim'

Hodak je dodao da se njegov prijatelj osjeća dobro u drugom svijetu, te da 's njime kontaktira'. Hodaku je zbog ovih događaja HDZ zaledio stranačko članstvo, te je on najavio da će on izaći na izbore na nezavisnoj listi.

Luka Hodak, načelnik Saborskog koji je naciji poznat zbog novogodišnjeg tuluma na kojem je preminuo njegov susjed jer je konzumirao pripravak od otrovne biljke bunike, danas je nazočio iskazima svjedoka ovog nemilog događaja na Županijskom sudu u Karlovcu.

Podsjetimo, rečeni su pripravak jeli gosti Hodakovog neobičnog dočeka Nove Godine, a osim preminulog Ratka Barića, na psihijatriji su vrijeme proveli Damir Štancl, Marko Tomšić i Ivica Hodak. Oni su danas davali svoje iskaze pred sutkinjom Jasminkom Jerinić Mušnjak. Luka Hodak je danas inače kazao novinarima kako zna dosta stvari, ali da one nisu za javnost.

Također, Hodak je dodao da se njegov prijatelj osjeća dobro na drugom svijetu, te da 's njime kontaktira'. Hodaku je zbog ovih događaja HDZ zaledio stranačko članstvo, te je on najavio da će izaći na izbore na nezavisnoj listi.

Vezane vijesti

Hodak u bunilu iz Brazila: Vidio sam Bandića, u većoj je opasnosti od mene

Hodak u bunilu iz Brazila: Vidio sam Bandića, u većoj je opasnosti od mene

Dok se istraga oko novogodišnje smrti Ratka Barića i slučaj demoliranja ureda načelnice općine Saborsko i dalje provode, glavni osumnjičenik, lik pod… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika