07.05.2009. / 18:07

Autor: Katarina Zorić

Sutra sastanak kupaca Bandićevih POS stanova sa Zagrebačkim holdingom

Neslužbeno doznajemo da kupci stanova žele javni odgovor na svoje otvoreno pismo

Kupci stanova u naselju Sopnica-Jelkovec žele javno očitovanje Zagrebačkog holdingaKupci stanova u naselju Sopnica-Jelkovec žele javno očitovanje Zagrebačkog holdingaKupci stanova u zagrebačkom gradskom naselju Sopnica-Jelkovec najvjerojatnije će se sutra sastati s predstavnicima Zagrebačkog holdinga. Nakon što su se nezadovoljni kupci danas oglasili otvorenim pismom u kojemu optužuju Zagrebački holding da ih vara i ignorira, kako doznajemo, iz Zagrebačkog holdinga stigao je poziv za održavanjem sastanka.

"Mi predlžaemo sastanak i to što prije jer želimo otkloniti sve probleme. Voljni smo s kupcima sjesti za stol pa da zajednički pronađemo odgovore na sva pitanja koja su oni danas postavili u otvorenome pismu", rekao je za Nacional.hr. voditelj odnosa s javnošću Zagrebačkog holdinga Dušan Viro.

Kupci stanova još uvijek nisu odlučili hoće li se sastati s predstavnicima Zagrebačkoga holdinga. Neslužbeno doznajemo da oni žele javni odgovor na svoje otvoreno pismo. Iako su ih, kako kažu, dosad uglavnom na sastancima zavlačili i ništa konkretno nisu riješili, spremni su ipak otići saslušati što će im odgovoriti na postavljena pitanja.

Vezane vijesti

Kako je URIHO oblačio Holding

Kako je URIHO oblačio Holding

Kako smo i najavili, Nacional počinje objavljivati dokumente o nezakonitostima u URIHO-u nakon što smo optuženi da radimo na štetu invalida. Sve… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika