08.05.2009. / 16:07

Autor: Totalsport

Gudjohnsen: 'Dosta mi je klupe, napuštam Barcelonu'

Islanđaninu (30) je jasno da ne može startati u svakoj utakmici za vodeću momčad španjolske nogometne lige, ali ne prihvaća da za njega nema mjesta niti među zamjenama za prvotimce

Eidur GudjohnsenEidur GudjohnsenEidur Gudjohnsen spreman je osluhnuti moguće ponude zaintersiranih klubova, budući da tijekom ljetnog prijelaznog roka namjerava napustiti Barcelonu.

Islanđaninu (30) je jasno da ne može startati u svakoj utakmici za vodeću momčad španjolske nogometne lige, ali ne prihvaća da za njega nema mjesta niti među zamjenama za prvotimce.

- Jasno je da sam sretan što momčad dobro igra i što niže uspjehe. Međutim, lagao bih kada bih rekao da sam zadovoljan svojim statusom, pa mislim da je ovo moja posljednja sezona u Barceloni - ustvrdio je ofenzivni veznjak koji je na Camp Nou pristigao 2006. godine iz Chelseaja, kluba kojeg su Katalonci izbacili iz polufinala Lige prvaka.

- Nije mi jasno kako sam samo tako izgubio mjesto, činilo mi se da dobro igram. Teško mi je to progutati. Lijepo je biti dio velikoga kluba, ali je manje lijepo sjediti na klupi. Stoga ću na ljeto osluhnuti ponude - zaključio je Islanđanin, za kojeg se navodno interesiraju Tottenham, Newcastle i Everton.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika