08.05.2009. / 17:24

Autor: Nacionalova redakcija

Policija pokušala odvesti Ana Mariju Getoš u postaju

Prema Nacionalovim izvorima, Gordana Getoš Magdić, iako se nije danas pojavila na izricanju presude nije u bijegu, već će se sama javiti u pritvor.

Ana Marija GetošAna Marija GetošKako doznaje Nacional.hr, nekoliko sati nakon što je Gordani Getoš Magdić izrečena nepravomoćna presuda, policajci u civilu posjetili su njenu sestru, Ana Mariju Getoš.

Ispričala nam je kako su joj oko 17 sati na vrata stana došla dvojica policajaca u civilu i od nje zahtjevali da pođe s njima u policijsku postaju.

"Rekli su mi da se radi o terenskoj provjeri prebivališta odnosno boravišta", ispričala nam je Ana Marija Getoš.

Kako je ona odbila otvoriti im vrata i pustiti ih u stan te otići s njima u postaju, policajci u civilu su joj rekli kako mora doći s njima u policijsku postaju kako bi joj predali nekakav nalog. Na to je ona inzistirala da joj nalog donesu doma, ako je nalog za nju.

Dok je Ana Marija Getoš bila na telefonu s našim novinarem, dvojica policajaca konzultirala su se sa svojim nadređenima i otišli.

Podsjetimo, policija je već pokušavala odvesti Ana Mariju Getoš u postaju na obavjesni razgovor nakon što je ona javno objavila da je snimala razgovor sa Vladimirom Faberom.

Inače, prema Nacionalovim izvorima, Gordana Getoš Magdić, iako se nije danas pojavila na izricanju presude nije u bijegu, već će se sama javiti u pritvor.

Vezane vijesti

Gordana Getoš Magdić sprovedena u Remetinec

Gordana Getoš Magdić sprovedena u Remetinec

Trećeoptužena Gordana Getoš Magdić koja je jučer na zagrebačkom Županijskom sudu nepravomoćno osuđena na sedam godina zatvora zbog ratnih zločina… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika