09.05.2009. / 10:50

Autor: Katarina Zorić

Glavaš s Drmićem u BiH bezbrižno ispija kave u lokalnim kafićima

Prema nekim informacijama, Glavaš je smješten kod bratića jer su njegovi iz toga kraja, iako je Glavaš rođen u Osijeku

Glavaš je navodno dobio državljanstvo BiHGlavaš je navodno dobio državljanstvo BiHBranimir Glavaš koji je jučer nepravomoćno osuđen na deset godina zatvora, nalazi se u Bosni i Hercegovini. Navodno je dobio i BiH državljanstvo s adresom u općini Ljubuški. Bivši saborski zastupnik HDSSB-a Ivan Drmić Glavaša je dovezao u svoje selo Grabovicu pokraj Tomislavgrada, piše Večernji list.

Mještani u Grabovici kažu da viđaju Drmića i Glavaša na piću. Navodno je smješten u kući Drmićeve obitelji u Grabovici gdje se nalazi i Drmićeva majka. Ona pak kaže da ne zna ništa o Glavašu te da nikada nije bio tamo.

Glavaša navodno često viđaju i u tomislavgradskim kafićima. Mještani kažu da je i jučer s Drmićem tamo popio piće u popodnevnim satima. Pretpostavlja se da su nakon toga otišli u Ljubuški, gdje je Glavaš i prijavljen.

Glavaš osuđen na 10 godina, a i dalje slobodan čovjek

Glavašev video: Monstrum kojega sam doveo na vlast neće me uhvatiti treći put

Vlada ne želi komentirati nepravomoćnu presudu

Ivan Drmić viđen je s Glavašem u TomislavgraduIvan Drmić viđen je s Glavašem u TomislavgraduPrema nekim informacijama, Glavaš je smješten kod bratića jer su njegovi iz toga kraja, iako je Glavaš rođen u Osijeku. Glavaš potječe iz hercegovačkog sela Drinovaca pokraj Gruda, gdje se rijetko pojavljivao. Ne namjerava se predati i dragovoljno otići na služenje zatvorske kazne.

Glasnogovornik federalne policije Robert Cvrtak rekao je za Hinu kako policija nema nikakvih podataka o tome skriva li se Glavaš u BiH. Dodao je da će federalna policija postupiti po nalogu Hrvatske ako sa za Glavašem raspiše međunarodna tjeralica.

Policija trenutno Glavašu ne može ništa s obzirom na to da da mu je zahvaljujući odluci Hrvatskog Sabora skinut imunitet samo za sudski proces, ali ne i za pritvor. Sve dok ne dobije uhidbeni nalog, policija zapravo ne mora znati gdje se nalazi Glavaš. Mandatno imunitetno povjerenstvo zaprimilo je zahtjev zagrebačkoga Županijskog suda da se Glavašu ukine imunitet radi pritvora, no to se tijelo neće sastati do ponedjeljka.

Vezane vijesti

Glavaš odbio Karamarka

Glavaš odbio Karamarka

Branimira Glavaša u mostarskom zatvoru vrlo često posjećuju poznate javne osobe iz Hrvatske, tako da sama po sebi nije naročito zanimljiva činjenica… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika