09.05.2009. / 20:57

Autor: Hina

Gordana Getoš Magdić sprovedena u Remetinec

Babić je kazao kako je Gordana Getoš Magdić bila na dan odsutna kako bi se oprostila sa članovima obitelji te se danas pojavila u stanu u kojem su je već čekali djelatnici policije

Gordan Getoš Magdić osuđena je na sedam godina zatvoraGordan Getoš Magdić osuđena je na sedam godina zatvoraTrećeoptužena Gordana Getoš Magdić koja je jučer na zagrebačkom Županijskom sudu nepravomoćno osuđena na sedam godina zatvora zbog ratnih zločina počinjenih 1991. godine u Osijeku, danas je u pratnji policije sprovedena u pritvor u Remetincu, potvrdio je Hini njezin odvjetnik Antun Babić.

Babić je kazao kako je Gordana Getoš Magdić bila na dan odsutna kako bi se oprostila sa članovima obitelji te se danas pojavila u stanu u kojem su je već čekali djelatnici policije.

"Odmah nakon objave presude ja sam predsjedniku sudskog vijeća rekao da će se Gordana Getoš Magdić javiti u pritvor", kazao je Babić dodajući kako je njegova branjenica iz stana odvedena bez lisica na rukama.

Vezane vijesti

Policija pronašla Gordanu Getoš-Magdić

Policija pronašla Gordanu Getoš-Magdić

Osječka policija pronašla je danas Gordanu Getoš Magdić koja je jučer osuđena na sedam godina zatvora u slučaju selotejp. U osječkoj policiji ne žele… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika