11.05.2009. / 07:09

Autor: Nacionalova redakcija

Novi broj 90 minuta na svim kioscima

U novom broju 90 minuta donosi:


Novi broj 90minuta na svim kioscimaNovi broj 90minuta na svim kioscimaU novom broju 90minuta pročitajte:

NOGOMET
Početkom ljetnog prijelaznog roka očekuju se službene ponude za Danijela Pranjića. On vjeruje da će među njima biti i ponuda slavnog engleskog Liverpoola koji je za njega pokazao zanimanje.

Bojan Vručina u nedjelju sa Slaven Belupom gostuje u Maksimiru te priznaje da je Dinamo favorit u toj utakmici, iako će oni pokušati napraviti iznenađenje.

Milan Badelj polako se nameće u prvu momčad Dinama, a zbog stila i načina igre mnogi ga uspoređuju s Lukom Modrićem i Zvonimirom Bobanom. Ovaj 20-godišnjak iz zagrebačkih Gajnica kaže da su mu te usporedbe dodatni motiv za dokazivanje.

Donosimo pregled događaja u ligama petice s kladiteljskim preporukama.

MALI NOGOMET
Nacional se plasirao u polufinale doigravanja za prvaka Hrvatske, gdje ga očekuje Inero, a Brazilac Serginho bit će jedna od glavnih uzdanica Zagrepčana.

TENIS
Borba Murreyja i Federera u Madridu za drugo mjesto ATP-a.

BEJZBOL
Alex Rodriguez, najveća zvijezda MLB lige, nakon višemjesečne stanke zbog ozljede, konačno se vratio u sastav New York Yankeesa.

MOTOCIKLIZAM
Problemi s Desmosedicijem GP9 na samom početku sezone došli su potpuno neočekivano. Zato su čelnici momčadi Ducati odlučili ponoviti testiranje, u čemu će im svojim iskustvom pomoći njihov bivši vozač Troy Bayliss.

HOKEJ
Mogu li Anaheim Ducksi, najugodnije iznenađenje ovogodišnjeg play-offa, nakon San Jose Sharksa izbaciti i drugog velikog favorita Zapada, aktualne prvake Detroit Red Wingse.

KOŠARKA
Konferencijska polufinala su počela, no najviše tenzija ima u seriji između LA Lakersa i Houston Rocketsa gdje je isključenje zaradio Ron Artest iz Rocketsa, a suspenziju Derek Fisher iz Lakersa. Houston je neočekivano pobijedio u Los Angelesu, a Lakersi su uzvratili s dvije pobjede zaredom.

MAGAZIN
Prema procjeni magazina Forbes, prosječna vrijednost 25 najbogatijih nogometnih klubova danas iznosi oko 597 milijuna američkih dolara (USD), što je 8 posto više nego lani te se može reći da za najbogatije nema krize.

KOLUMNA
Najpozntiji hrvatski nogometni menadžer Marko Naletilić govori kako je Juventus razmatrao dovođenje Ivice Križanca.

90 minuta na svim kioscima!

Vezane vijesti

Reci kojim se sportom baviš i reći ću ti tko si

Reci kojim se sportom baviš i reći ću ti tko si

Thomas Frankenbach uspješan je karatist te stručnjak za ishranu i sportsku medicinu. Od 2004. na jednoj klinici za rehabilitaciju u Bad Salzschlirfu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika