12.05.2009. / 12:03

Autor: Andrea Belin

Može i bez ćevapa: Edo Maajka smršavio 15 kilograma

Njegovi prijatelji i poznanici tvrde da su za tako drastičnu promjenu figure zaslužni sati provedeni u teretan, a odrekao se i omlijene slastice

Edo je bio na dijeti i redovno je vježbaoEdo je bio na dijeti i redovno je vježbaoNa 25. rođendanu Radia 101 na zagrebačkom Bundeku najviše medijske pažnje priuštio si je glazbenik Edo Maajka. Naime, poznati reper je smršavio otprilike petnaest kilograma pa nije ni čudno što je bio toliko primjećen. Njegovi prijatelji i poznanici tvrde da su za tako drastičnu promjenu figure zaslužni sati provedeni u teretani.

Tridesetogodišnji reper šali se na svoj račun govoreći da nije sve u ćevapima. Doduše, smršavio je i prošlog ljeta, ali je tada tvrdio da je to zbog toga što ne pije i puno manje jede.

Edo je već godinu i pol dana u vezi sa scenaristicom animiranih filmova, Izraelkom Lilah. No, ona je često u Zagrebu jer ju poslovne obaveze ne tjeraju toliko uz Izrael, a nedavno su joj u Zagrebu bili i roditelji. Međutim i Edo zna otići k njoj u Tel Aviv. Mnogi tvrde da bi se glazbenik, uskoro mogao oženiti.

Bilo bi mu to drugo uplovljavanje u bračnu luku jer se prije dvije godine rastao od Lane s kojom je u braku bio šest godina. Podsjetimo, krajem siječnja popularnom reperu se ubila majka Azemina Osmić i nakon toga se Edo nije pojavljivao na pozornici, tek nedavno je opet počeo nastupati.

Vezane vijesti

Edo Maajka u Aquariusu

Edo Maajka u Aquariusu

Glazbenik Edo Maajka u pratnji Frenkieja i DJ Soula ovog će petka (11. svibnja) u klubu Aquarius održati prvi zagrebački koncert nakon izlaska… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika