15.05.2009. / 11:17

Autor: Andrea Belin

Tamara Ecclestone vodit će ovogodišnji Radijski festival

Jedna od nasljednica bogatstva prvog čovjeka Formule 1 već ima voditeljskog iskustva. Radi kao voditeljica i reporterka za televiziju SKY Italia, a osnovala je vlastitu produkcijsku kuću

Tamara EcclestoneTamara EcclestoneKako bi povećali gledanost, organizatori Hrvatskog radijskog festivala odlučili su unijeti neke novitete. Šuška se da bi na ovogodišnjem Radijskom festivalu jedna od voditeljica mogla biti starija kći Slavice i Bernieja Ecclestone, dvadesetpetogodišnja Tamara Ecclestone.

Navodno su u tijeku pregovori oko voditeljskog angažmana jer je direktor programa Nove Tv Siniša Svilan, kazao novinarima da još ništa nije sigurno.

"Pregovori su u tijeku, nemamo još potpisan ugovor, ali vjerujemo da će nam se Tamara pridružiti u Opatiji zadnji vikend u svibnju", kazao je Siniša i dodao kako su on i direktor Hrvatskog radijskog festivala Juraj Hrvačić došli na ideju kada su vidjeli Tamarin nastup u emisiji "Red Carpet". Na Opatijskoj pozornici trebala bi joj se pridružiti manekenka Vanja Rupena.

Doduše, jedna od nasljednica bogatstva prvog čovjeka Formule 1 ima voditeljskog iskustva. Radi kao voditeljica i reporterka za televiziju SKY Italia, a osnovala je vlastitu produkcijsku kuću. Nedavno je snimila i zanimljivu reklamnu kampanju za zaštitu životinja. Na sebi od odjeće nije imala apsolutno ništa, osim kockastih zastavica zalijepljenih na intimnim dijelovima tijela.

Vezane vijesti

Tamara u omiljenom fetišu

Tamara u omiljenom fetišu

Nakon što je medijima otkrila da je potrošila milijun funti za kristalnu kadu, Tamara Ecclestone, kćer poznatog mogula Bernija Ecclestona, prihvatila… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika