18.05.2009. / 11:40

Autor: Anđelka Subašić

Astrologinja Anđelka Subašić: Ovaj tjedan raste inflacija i broj avionskih nesreća

Nacionalova astrolognja i stručnjakinja za poslovne prognoze tvrdi kako, ekonomski gledano, započinje period silne želje za usponom i optimizmom koji će počivati na nerealnim planovima. Istovremneo, potreban je povećan oprez u prometu

Anđelka SubašićAnđelka SubašićRadni tjedan biti će vrlo zanimljiv. Puno obrata karakterizirati će svaki dan. Udruženi Jupiter i Neptun daju idealističku i ideološku kvalitetu svemu, poglavito društveno političkoj sceni. Ekonomski gledano započinje period silne želje za usponom i optimizmom koji će počivati na nerealnim planovima. Počinje rast inflacije, naročito u zemljama bivše socijalističke ekonomije.

Francuska ekonomija i politički potezi isticati će se u europskim ali i svjetskim razmjerima. Većinu u izborima zemalja u kojima se oni budu odvijali dobivati će ljevičari. I dalje će u komunikacijama vladati dosta zbrke, poricanja rečenoga, pogrešnih i brzopletih informacija. Internetom će se širiti prava invazija računalnih virusa. U zračnom međunarodnom prometu mogu se očekivati pomalo čudne nesreće.

Ponedjeljak donosi pravu medijsku utrku od informacija, ali često krivih i negativnih. Kao da će se nadmetati u greškama i u optužbama. U utorak možemo očekivati iznenađenja i potpuno drugačiju atmosferu. Što se vremena tiče sigurni su iznenadni pljuskovi i grmljavine.

Srijeda je vrlo uzbudljiva. Politička elita iznenaditi će nas totalnim zaokretom u izjavama i stavovima. Četvrtak je kulminacija tjedna. Na redu su ljubavni i seksualni skandali koji će zasjeniti sve ozbiljne teme. Neke jake i utjecajne žene svojim će odlukama vrlo uzdrmati ugled muških partnera. Petak je najugodniji dan u tjednu i mnogi će se odlučiti provesti ga u prirodi. Čini se da se ljudi sve više počinju masovno družiti na otvorenome.

Vezane vijesti

Tjedna astroprognoza: Prosvjedi će se nastaviti, slijede nova poskupljenja

Tjedna astroprognoza: Prosvjedi će se nastaviti, slijede nova poskupljenja

Nekoliko planeta započinje novi ciklus ekliptike: Merkur, Sunce, Venera i Uran. Vrijeme se mijenja i postaje tipično proljetno-promjenljivo. Nagle… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika