18.05.2009. / 13:57

Autor: Ivica Medo

Novi broj '90 minuta' od danas na kioscima

U novom broju 90minuta pročitajte:

Novi broj na svim kioscima!Novi broj na svim kioscima!NOGOMET

Dinamo je pobjedom u Maksimiru i teoretski osigurao obranu naslova prvaka.

Unatoč uspješnoj sezoni, Mile Petković, trener Slaven Belupa, najavio je da zbog osobnih razloga ne namjerava sljedeće sezone voditi koprivničkog prvoligaša.

U Istanbulu se 20. svibnja igra posljednje finale Kupa Uefe, odnosno posljednja utakmica u ovakvom izdanju tog natjecanja budući da se od sljedeće sezone mijenja u potpunosti format i ime natjecanja. U finalu se sastaju Šahtar iz Donjecka i Werder iz Bremena.

Bivši argentinski reprezentativac Leo Rodríguez za 90minuta govori o suradnji Dinama i njegove menadžerske agencije pod čijim je patronatom nekoliko poznatih argentinskih nogometaša, o poznanstvu s Diegom Maradonom i njegovim problemima s drogom.

Predsjednik Udruge prvoligaša Igor Štimac analizira proteklu sezonu, govori o projektu "Volim nogomet" te ističe kako očekuje da predsjednik HNS-a Vlatko Marković dokaže da nije potpisivao štetne ugovore po pitanju televizijskih prava.
Donosimo pregled Liga petica s kladitaljskim preporukama.

VATERPOLO

Peti put uzastopno dubrovački Jug CO i talijanski Pro Recco sudionici su Final Foura vaterpolske Eurolige. Posljednja tri puta susretali su se u finalu, što ove sezone neće biti moguće.

Mladost u prvoj utakmici Final Foura igra protiv crnogorskog Primorca. Vjekoslav Kobešćak, pomoćni trener Mladosti, kaže da će zagrebačkoj momčadi najveći problem biti zaustaviti kontre Kotorana, koje su im najjače oružje.

RUKOMET

Uoči prve finalne utakmice Lige prvaka, hrvatski reprezentativac i desni vanjski Ciudad Reala Petar Metličić za 90minuta otkriva što bi moglo biti presudno u dvoboju s Kielom te analizira nastup Zagreba i doprinos Ivana Balića u ovosezonskoj Ligi prvaka.

KOŠARKA

Cleveland Cavaliersi i Denver Nuggetsi dvije su najuvjerljivije ekipe u ovogodišnjem playoffu i prvi sudionici konferencijskih finala ponajviše zbog izvrsnih igara LeBrona Jamesa i Chaunceyja Billupsa, koji bi jedan protiv drugoga mogli zaigrati u velikom finalu.

HOKEJ

Sjajne igre prvog izbora drafta 2003. Marc-Andrea Fleuryja i prvog izbora drafta 2005. Sidneyja Crosbyja dovele su Pittsburgh Penguinse u finale Istoka, gdje ih čeka najveće iznenađenje ovogodišnjeg playoffa, Carolina Hurricanesi.

KOLUMNA

Marko Naletilić, najpoznatiji hrvatski nogometni menadžer, govori o momčadima Werdera i Šahtara koje će igrati finala Kupa Uefe.

'90 minuta' na svim kioscima!

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika