03.03.2004. / 00:00

Autor: Borivoje Dokler

SRBIJA

D. MIHAJLOVIĆ: HRVATSKI ŠPIJUNI HIPERAKTIVNI U SRBIJI

D. MIHAJLOVIĆ: HRVATSKI ŠPIJUNI HIPERAKTIVNI U SRBIJI

Dušan Mihajlović, srbijanski ministar policije u odlasku, u izvješću o radu MUP-a u prošloj godini ustvrdio je kako su strane obavještajne službe kompromitacijama, produbljivanjem podjela unutar vlasti i ubojstvima istaknutih osoba željele destabilizirati Srbiju, a posebno je istaknuo djelovanje hrvatskih obavještajnih službi. “Hrvatska obavještajna služba jedna je od najaktivnijih kod nas. Ona je hiperaktivna” izjavio je Mihajlović na sjednici Odbora za sigurnost Skupštine Srbije.
U članku objavljenom u srbijanskom dnevnom listu Centar stoji kako Mihajlović ostavlja mogućnost da je ubojstvo premijera Đinđića kreirano u inozemstvu, te prenosi riječi političkog analitičara Tomislava Kresovića koji tvrdi kako “odavno postoji tijesna veza između srpskog i hrvatskog obavještajnog sustava, još iz vremena Tuđmana i Miloševića”. Analitičar Kresović, čije je riječi prihvatio i aktualni ministar MUP-a Srbije, tvrdi kako Hrvati svoje ljude imaju najprije u diplomatskim krugovima, u Ministarstvu vanjskih poslova, točnije u dijelu ministarstva koje vodi bivši šef DB-a Goran Petrović.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika