19.05.2009. / 10:55

Autor: Nacionalova redakcija

Luka Hodak: 'Napao me lokalni HDZ-ov luđak, bivša stranka mi se osvećuje'

Do fizičkog je napada došlo jutros oko 8 sati, kada je Kovačević svoga političkog suparnika dočekao, te ga navodno izudarao kroz otvoreni prozor njegovog automobila

Luka HodakLuka HodakMilan Kovačević, HDZ-ov načelnički kandidat u općini Saborsko, fizički je napao dojučerašnjeg partijskog kolegu, šamana i načelnika općine Saborsko Luku Hodaka. Slobodna Dalmacija piše da je do fizičkog napada došlo jutros oko 8 sati, kada je Kovačević svoga političkog suparnika dočekao, te ga navodno izudarao kroz otvoreni prozor njegovog automobila.

"Jednostavno je automobilom došao do mene, otvorio vrata i počeo me cipelariti. Rekao mi je nešto kao da sam mu opsovao majku, no ja tog čovjeka nisam vidio posljednjih 15 dana i ne znam što mu je bilo da to učini", ispričao je Hodak za Večernji list.

Mještani već pričaju da je Kovačevićev bijes proizašao iz činjenice što ga je Hodak preko nezavisne liste potukao do nogu. Naime, HDZ-ov kandidat uopće se nije uspio kandidirati u drugi krug, gdje je osim Hodaka završila i HSS-ova kandidatkinja Đurđica Špehar. Policija je već uzela izjavu i provela alkotest kod Luke Hodaka, a isto se očekuje i za Kovačevića.

"Taj Kovačić je četvrti na listi HDZ-a, no ne mislim kako je on svemu kriv jer on ima šefa, a njegov šef ima svog šefa. On je instruiran. Iako sam je Ivana Vučića, predsjednika županijskog HDZ-a, upozorio kako je riječ o ludom čovjeku i da ga ne stavlja na listu, nisu me poslušali. Sad sam ja u drugom krugu, a oni su osvojili jedan mandat, pa mi se osvećuju", kazao je Hodak.

Podsjetimo, isključenje Luke Hodaka iz lokalnog HDZ-a kulminacija je događaja koji su započeli na novogodišnjem slavlju u njegovom wigwamu, gdje je nakon konzumacije pripravka od bunike preminuo njegov susjed. Hodak je nakon nedavnog svjedočenja drugih protagonista ovog 'šamanskog rituala', ustvrdio kako se njegov preminuli prijatelj Ratko Barić osjeća dobro na drugom svijetu, te da 's njime kontaktira'.

Vezane vijesti

Hodak u bunilu iz Brazila: Vidio sam Bandića, u većoj je opasnosti od mene

Hodak u bunilu iz Brazila: Vidio sam Bandića, u većoj je opasnosti od mene

Dok se istraga oko novogodišnje smrti Ratka Barića i slučaj demoliranja ureda načelnice općine Saborsko i dalje provode, glavni osumnjičenik, lik pod… Više

Komentari

registracija
5/2/08

mrvabrada, 19.05.09. 11:50

Nije mi jasno zašto ovo možemo komentirati a 90% ostalih članaka koji su vrijedni komentara nemožemo.


registracija
4/9/06

gog, 19.05.09. 17:37

Komentari su namijenjeni komentiranju aktualnih vijesti.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika