19.05.2009. / 12:42

Autor: Andrea Belin

Tko ima većeg: Srbi najobdareniji

Poznati srpski seksolog, dr. Sava Bojović proveo je istraživanje i rezultati su pokazali da su Srbi obdareniji od prosječnih Europljana

Ni Francuzi se ne mogu požaliti na duljinuNi Francuzi se ne mogu požaliti na duljinuNakon što su Hrvati osvojili visoko mjesto na listi najdebljih ljudi na starom kontinentu, očigledno se pripadnici jačeg spola ne mogu pohvaliti ni širinom i dužinom penisa. Premda se očekivalo da će u ovoj kategoriji prva pozicija pripasti Francuzima koji su poznati kao najbolji ljubavnici u Europi, izgleda da su naši susjedi preko Dunava ipak najobdareniji.

Naime, poznati srpski seksolog, dr. Sava Bojović proveo je istraživanje i rezultati su pokazali da su Srbi obdareniji od prosječnih Europljana. On tvrdi da je Srbima prosječna dužina penisa u opuštenom stanju 8,54 centimetra, a u erekciji "on" dosegne između 16 i 17 centimetara.

Međutim, prema rezultatima Savjetodavnog instituta za kondome koji redovito provodi istraživanja ovakvog tipa, prvo mjesto pripalo je Francuzima s prosječnom veličinom 15,48 centimetara. Najmanje obdareni su Grci, a osim Slovenaca na listi nema niti jednog naroda bivše Jugoslavije. Poljaci, Slovaci, Česi, Bugari i Slovenci smjestili su se između 14. i 18. mjesta.

U Poljskoj je prosječna veličina 14,21 centimetar, dok u susjednoj Sloveniji 14,01 centimetar. U zemljama Europske unije prosjek je 14,27 centimetara.
Dakle, prema rezulatima istraživanja koje je proveo Bojović ispada da su Srbi najobdareniji od svih Slavena, a teško je za povjerovati da su pretekli i Francuze. Kako bi bili sigurno da je to zaista točno, valjalo bi provjeriti...

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika