19.05.2009. / 13:54

Autor: Nacionalova redakcija

Zašamarani Luka Hodak: 'Žele likividirati mene i moju obitelj'

Poručio je Sanaderu da se riješi šljama iz stranke, te da ga nitko ne može otjerati iz HDZ-a. Hodak je, naime, unatoč svim događajima, i dalje član te stranke. Kazao je i kako mu žele ubiti obitelj, 'baš kao što su ubili i Ivanu Hodak'

Načelnik općine Saborsko Luka Hodak kazao je da je jutrošnjem napadu na njega prethodila svojevrsna 'poruka', te da mu je život trenutačno ugrožen. "Napad na mene dogovoren je noćas, u pola jedan dobio sam telefonski poziv na koji se nisam javio. To je bila poruka. Sprema se moja likvidacija, moj život visi o koncu. Da se sprema napad znao je čovjek iz Sanaderova kabineta i dva visokopozicionirana čovjeka iz HDZ-a, kao i prvi čovjek HDZ-a Karlovačke županije Ivan Vučić", kazao je Hodak, kojeg je zašamarao njegov bratić Milan Kovačić, jedan od kandidata na HDZ-ovoj listi na lokalnim izborima.

"Jednostavno je automobilom došao do mene, otvorio vrata i počeo me cipelariti. Rekao mi je nešto kao da sam mu opsovao majku, no ja tog čovjeka nisam vidio posljednjih 15 dana i ne znam što mu je bilo da to učini", ispričao je danas Hodak, ističući kako je već prije dobivao prijetnje, 'zbog čega je išao spavati s puškom'.

Poručio je Sanaderu da se riješi šljama iz stranke, te da ga nitko ne može otjerati iz HDZ-a. Hodak je, naime, unatoč svim događajima, i dalje član te stranke. Kazao je i kako mu žele ubiti obitelj, 'baš kao što su ubili i Ivanu Hodak'.

Prema njegovim riječima, ljudi koji su organizirali jutrošnji napad, stoje i 'iza krađe glasova na izborima'. "Dobili su samo 21 glas što znači da za njih nisu glasala niti vlastita djeca", kazao je Hodak. Prema riječima Luke Hodaka, 'ekipa koja je organizirala napad na njega, pokrala mu je i glasove na izborima'. Dobili su samo 21 glas što znači da za njih nisu glasala niti vlastita djeca - zaključuje Luka Hodak.

Vezane vijesti

Hodak u bunilu iz Brazila: Vidio sam Bandića, u većoj je opasnosti od mene

Hodak u bunilu iz Brazila: Vidio sam Bandića, u većoj je opasnosti od mene

Dok se istraga oko novogodišnje smrti Ratka Barića i slučaj demoliranja ureda načelnice općine Saborsko i dalje provode, glavni osumnjičenik, lik pod… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika