20.05.2009. / 11:01

Autor: Andrea Belin

Iva Jerković tvrdi da je uz Darija Šimića veže više od prijateljstva

Oko takve konstatacije ne bi se dizalo toliko prašine da Dario nije sretno oženjen i otac troje djece, šestogodišnjeg Roka, četverogodišnjeg Viktora i dvogodišnjeg Nikolasa, no sumnjamo da je riječ o preljubu

Iva JerkovićIva JerkovićManekenka, Iva Jerković koja je javnosti dobro poznata po skandalima, priuštila si je ponovno ovih dana nekoliko redaka u novinama. Naime, Iva je za talijanske medije izjavila da joj je poznati hrvatski reprezentativac, Dario Šimić više od prijatelja.

"Da, Dario i ja smo više od prijatelja. Na utakmice idem samo zbog njega. Dolazimo iz iste zemlje", kazala je Iva talijanskom portalu Corriedellosport. Oko takve konstatacije ne bi se dizalo toliko prašine da Dario nije sretno oženjen i otac troje djece, šestogodišnjeg Roka, četverogodišnjeg Viktora i dvogodišnjeg Nikolasa. Dario i njegova supruga Jelena dugo su se prezentirali kao jedan od sretnih parova i o njihovom zajedničkom životu nikada se nije puno govorilo.

Kako pišu talijanski tabloidi, Dario je slab na hrvatske ljepotice, a je li Iva jedna od onih kojoj nije mogao odoljeti, saznati će se vrlo skoro. Ipak, sumnjamo kako je riječ o nekom novom preljubu jer je poznato da je Dario vjeran svojoj supruzi s kojom je prije braka dugo bio u vezi.

Vezane vijesti

Šimićev poziv na ustanak nogometne radničke klase

Šimićev poziv na ustanak nogometne radničke klase

Hrvatska udruga “Nogometni sindikat” osnovana je 1. prosinca 2010. Iako je od njenog osnutka prošlo više od šest mjeseci, tek je prije nekoliko dana… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika