23.05.2009. / 08:00

Autor: Mara Magaš

Mirna Berend: Seksala sam se nasred autoceste i napravila zastoj od 5 kilometara

Voditeljica Mirna Berend koja se nedavno, nakon duže stanke, vratila na televiziju odala je našoj kolumnistici Mari Magaš da nije zaljubljena u svog dečka i da ga toliko obožava da se nikada neće udati

Mirna Berend rekla je Mari da možda izgleda kao da jede malu djecu za doručak ali da je zapravo prava maza (Foto: Tomislav Smoljanović)Mirna Berend rekla je Mari da možda izgleda kao da jede malu djecu za doručak ali da je zapravo prava maza (Foto: Tomislav Smoljanović)Predivna je, još uvijek. Jednako zanimljiva, seksi, privlačna, elokventa, topla, draga. Da, Mirna Berend je zaista takva. S lakoćom sam sjela za svoj laptop i napisala tekst jer mi se jako svidjela i nisam imala problema njezin intervju pretočiti u priču. Pričale smo malo više o ljubavi, a manje o seksu, ali učinila sam to jer je vrlo zaljubljena i vrlo je sretna i ponosna na svog muškarca i u ovom slučaju manje me zanimala sama "fizika" stvari.

Htjela sam čuti od jedne pametne i iskusne žene kako je voljeti i biti sretna i ispunjena osoba. Nakon što je naglo prestala raditi, nakon osobnih tragedija poput one kad je dvije godine doslovno ležala zbog problema s kralježnicom i dobila 20-ak kilograma, važno je jedino da se vratila. Užitak ju je gledati i slušati. Iz njenih crnih očiju zrači snaga i kad sam se nekoliko puta zagledala u njih, zaboravila sam što sam je htjela pitati. Oči joj blistaju i sjaje na poseban način, kao da u njima skriva neku tajnu.

Mara: Izgledala si i prije super, izgledaš i danas. Jel' tajna možda u tome što imaš 11 godina mlađeg frajera?
Mirna:
Sigurno da ima, vedra sam osoba, optimistična sam, starim, ali ne u duši i sva ova muka koja je iza mene dobila je smisao. Zadovoljna sam pa vjerovatno i zbog toga dobro i izgledam.

Mara: Komentirala si da većina voditeljica izgleda poput poluprostitutki. Što si htjela reći?
Mirna:
To je malo izvučeno iz konteksta, ali htjela sam reći da većina voditeljica mora pokazati sise, guzu ili nogu da bi dobile posao, da bi platile stanarinu, kupile torbicu. Ja nisam pokazala niti jedan fizički atribut i eto me tu. To sigurno nešto govori.

Mirna Berend: Seksala sam se nasred autoceste i napravila zastoj od 5 kilometara

Mirna Berend: Seksala sam se nasred autoceste i napravila zastoj od 5 kilometara

intervju mare magaš s mirnom berend



Mara: Što voditeljica mora znati ili moći?
Mirna:
Mora moći izgovoriti r, z,č,ć, š, đ, lj, mora biti elokventna i obrazovana i po mogućnosti kulturna kad razgovara s gostom. Imati fonetičan, melodičan glas i izgled, ali da taj izgled prati još ponešto, neka osobnost.

Mara: Daj mi reci jesi li zaljubljena?
Mirna:
Ne.

Mara: Ne? Daj, zezaš me?
Mirna:
Ne, ozbiljno ti kažem, mi smo u vezi već 5 godina i znam da to može zvučati grubo, ali nisam. Ja njega apsolutno obožavam. On je moja savršena polovica. On je moje drugo ja.

Mara: Rekla si da se nećete ženiti jer se volite?
Mirna:
Da, to nam ne treba zbog društva, mi znamo da nam je super i nema potrebe da to ikome dokazujemo.

Mara: Misliš li da brak upropaštava vezu?
Mirna:
Muškarci se često ponašaju kao psi, kad "zapišaju teritorij" onda si njegova. A ovdje toga nema, možda je i to ta čar. Ovako nikad ne zna. Mora se truditi, nema posjedovanja. Mora se boriti za ljubav, kao i ja za njegovu.

Mara: Kako se boriš za njegovu ljubav?
Mirna:
Na razne načine. Sitnicama, ali u nekim životnim situacijama stajali smo jedan iza drugoga. Puno se smijemo zajedno, to je jako bitno. Ne idem nikamo bez njega ni on bez mene. Čekam ga na balkonu kad dolazi, jedva čekam da ga vidim nakon cijelog dana...

Mara: Ti si ustvari romantična?
Mirna:
Jesam, jako. Kad osjetim potrebu nekome reći da ga volim, onda to i učinim. Mislim da je to i zbog godina i iskustva, jer kad ti se dogodi gubitak u životu i ostaneš bez nekog, onda naučiš cijeniti sveki trenutak koji možeš provesti s tom osobom.

Mara: Jesi li ljubomorna?
Mirna:
Pokazati ljubomoru za mene bi bilo nedostojanstveno. Znam biti, ali ne pokazujem to. Mi skupa pogledamo lijepu ženu, zgodnog frajera. Nemam problema s mladošću i ljepotom. Volim mladost, ljepotu, život. Nema toga što može destabilizirati mene ili moje samopouzdanje. Mislim da je to zbog toga što sam voljena žena i iskreno volim.

Mara: Bi li mogla oprostiti prevaru?
Mirna:
Bih! Ali ne bih mu mogla oprostiti da ima šlape i ogrtač u drugoj kući. Da mu ja i druga žena kuhamo ručak. Nije prevara samo fizička, ili nekakav flert. Sve se može dogoditi.

Mara: Bi li se tebi to moglo dogoditi?
Mirna:
Ne. Neću reći nikad jer je život jedno veliko čudo, ali ne vidim oko sebe niti jednu pukotinu kroz koju bi se netko mogao uvući. Netko mora ostaviti prolaz da se to desi. U mom životu nema rupe kroz koju bi se netko ušuljao. Ne može se kroz kamen netko provući.

Mara: Energična si osoba. Jesi li dominantna u vezi?
Mirna:
Ne, mi smo kao jedno. Trebaš nas vidjeti kad se svađamo, tad gori i nebo i zemlja! Ljudi koji kažu da se ne svađaju zaista imaju problem. Kakva je to veza? Ali za 5, 10 min sve je OK., kao da ništa nije bilo.

Mara: Što misliš o famoznom ženskom fenomenu kad kažu "Ne", a zapravo misle "Da"?
Mirna:
To ti je iz onog vica kad pijetao naganja kokoš po kokošinjcu a ona kaže: "neću mu dati odmah nakon prvog kruga, napravit ću još 3 da ne misli da sam laka". Ja nemam vremena više trčati uokolo, meni je svaka minuta dragocjena. Ja kad kažem "da", to je tako, ili obrnuto i neće ti ni Bog pomoći da to okreneš.

Mara: Jesi li mazni tip? Ili više voliš grubost?
Mirna:
Ja sam apsolutna maza, jako sam podatna i mila. Izgledam kao da jedem malu djecu za doručak, vjerojatno i zbog glasa, ali sam i tiha i mirna kad sam kraj muškarca kojeg volim. Učinit ću sve da ga zadovoljim jer sam i ja tad zadovoljna i sretna. To me čini ženom u potpunosti.

Mara: Imaš li osjećaj da te se muškarci boje?
Mirna:
Pa da, na neki način. Kraj mene im je teško zadržati look balkanskog macho frajera. Imam svoj auto, svoje bunde, svoj stan. Jedino čime me možeš kupiti je apsolutna ljubav!

Mara: A žene?
Mirna:
Koliko god volim žene i mislim da su čudo prirode, one uvijek igraju sitne male kvarne igrice. Nažalost, ali je tako. Žene su nekad imale tajanstvenost, imale su magiju, bile su na neki način nedostižne. Izgubile su mistiku koja ima je bila urođena. Postale su poput robe na placu za koju se netko cjenka!

Mara: Čuj, draga, pričale smo samo o ljubavi a ništa o seksu. Toliko si zaljubljena i to me opčinjava da te ni ne stignem pitati išta drugo...Daj mi, pliz, reci, što misliš je li veličina važna?
Mirna:
Je li važna? Nije. Razumijem tu mušku opsesiju njihovim organom jer je netko nekad rekao da je određena količina bitna a ispod toga da ne valja...Mara je pitala Mirnu zbog čega više nije zaljubljenaMara je pitala Mirnu zbog čega više nije zaljubljena

Mara: Važan ti je seks u vezi, pretpostavljam?
Mirna:
Da, izuzetno. Ali sam seks bez nekog značenja je bez veze. Ali kad se sve spoji s emocijama i ispreplete s bojama, okusima i mirisima, to je to!

Mara: Slažeš se sa ženama koje kažu da je seks u 40-im sjajan, da je tek tad pravi?
Mirna:
Svakako, sve sam posložila, našla sam čovjeka koji mi u svemu odgovara, ali do sjajnog seksa dolazi se vremenom, žena se mora i znati i moći prepustiti. Dozvoliti partneru da je odvede i dalje i dublje i više i jače. Za sjajnu ševu fakat je bitno da poznaješ čovjeka s kojim to činiš i da se ne sramiš ničega i ništa učiniti kako bi vam seks bio odličan. Kada nema tabua i zabranjenih tema ni područja. Nije bitna ni poza ni minutaža, nego nešto treće, a to je osjećaj! To je teško opisati, ali oni koji znaju o čemu pričam, razumiju me!

Mara: Ti si ženska od akcije. Zaista me zanima koje ja najluđe mjesto na kojem si se seksala?
Mirna:
Najluđe mjesto, hm? Aha, sjetila sam se! Nasred ceste! Stvorila se kolona od 5,6 automobila, ali nitko nije potrubio!

Mara: Ha, ha! Mrak! Pitam se zašto nije?!
Objavljene su neke tvoje fotke golih grudi. Je li to bilo namjerno?
Mirna:
Jesi ti luda, Mare moja? Gravitacija i godine čine svoje! To je jedan jadnik fotkao i objavio, a šta ću mu ja?

Mara: Kako si se seksala dok si ležala i bila nepokretna?
Mirna:
Pa ne bih baš išla u detalje, ali reći ću ti samo da jedno vrijeme nisam mogla, a kasnije je bilo... Smiješno! Pogotovo njemu!

Mara: Za kraj, gdje se vidiš za 10-ak godina? Na televiziji?
Mirna:
Svakako! Toliko mi je nedostajao moj posao i sad kad sam se vratila, kažem ti da želim umrijet pred kamerama! Ne dam se više maknut! Imam sve što jedna normalna žena može poželjeti, predivnog muškarca, situirana sam, obožavana i još kad bih radila posao koji je moja druga najveća ljubav, gdje bi mi bi kraj?

Vezane vijesti

Mirni Berend provalili u podrum: Ukrali haljine vrijedne stotine tisuća kuna

Mirni Berend provalili u podrum: Ukrali haljine vrijedne stotine tisuća kuna

Voditeljica Mirna Berend ostala je tijekom prošlog vikenda ostala bez nekoliko vrijednih haljina. Skupocjene haljine, za sada nepoznati počinitelj… Više

Komentari

registracija
23/1/07

boltek, 27.05.09. 10:48

A kolona nije od smijeha mogla dalje.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika