25.05.2009. / 15:53

Autor: Hina

Stimulacija: Bolničarkama za vjernost nove grudi i liposukcija

Privatnu kliniku u Pragu ne muči manjak medicinskih sestara otkako su se dosjetili svakoj novoj zaposlenici koja potpiše trogodišnji ugovor ponuditi "nove" grudi i ravan trbuh.

U nekim se klinikama lojalnost isplatiU nekim se klinikama lojalnost isplatiPonuda se pokazala vrlo uspješnom, kazao je direktor klinike Jiri Schweitzer kojemu, otkako je uveden nov sustav nagrađivanja, stižu desetci molba.

"Pričala sam o tome kolegama i prijateljima i to je izazvalo gojemo zanimanje", izjavila je Petra Kalivodova, medicinska sestra koja se i sama odlučila za liposukciju.

Osim nje još je sedam medicinskih sestara iskoristilo bonus koji im je omogućio željene, ali inače nedostupne zahvate.

Klinika naplaćuje 75.000 kruna (2823 eura) za plastičnu operaciju grudi, što je tromjesečna plaća medicinske sestre, te do 1880 eura za liposukciju.

Nažalost, bonus ima i negativnu stranu: medicinska sestra koja prekine ugovor prije roka mora vratiti uloženo u njezinu plastičnu operaciju. Naprotiv, nakon tri godine, obnova ugovora nagrađ

Vezane vijesti

Ludi za silikonima: U Brazilu više od 1700 estetskih operacija na dan

Ludi za silikonima: U Brazilu više od 1700 estetskih operacija na dan

U Brazilu, gdje je kult tijela postao opsesija, prošle je godine izvršeno više od 1700 estetskih operacija na dan, po anketi instituta Ibope. U toj… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika