01.06.2009. / 10:12

Autor: Anđelka Subašić

Mjesečna astroprognoza Anđelke Subašić: Lipanj donosi pozitivne promjene

Vodeća hrvatska stručnjakinja za poslovnu astrologiju Anđelka Subašić najavljuje kako ćemo ovaj mjesec moći brzo rješavati naše probleme, realizirati kreativne ideje i učiniti korisne pomake prema naprijed

Anđelka SubašićAnđelka SubašićLipanj u svojoj prvoj polovici predstavlja pravo osvježenje u odnosu na svibanj. Moći ćemo brzo rješavati naše probleme, realizirati kreativne ideje i učiniti korisne pomake prema naprijed. Još će biti zanosa, snova, idealizma, koliko nam treba da pobjegnemo od stvarnosti.

Prevladavaju kontradiktornosti fiksne i promjenjljive kvalitete. Velike svjetske burze imaju upravo u fiksnim znakovima ključne točke. Stoga se i događa lančana reakcija burzovnih indexa. U globalu se za ekonomiju može reći da će lipanj sličiti na toplo ljeto s povremenim olujama. Savjet bi bio: nakon više uzastopnih uspjeha u trgovanju budite oprezni, jer nakon toga slijedi veliki rizik.

Do 15. lipnja nastojte pokrenuti što više novih projekata, urediti dokumentaciju i formalnosti, polagati ispite, putovati u inozemstvo, zakazati sastanke i slično. Sve ono za što želite da ide bez zastoja.

Daleko je manje agresije, ratobornosti, a više sklada i ljepote. Umjetnost će se probuditi i skrenuti pozornost na sebe. Ženska energija je ovaj mjesec dominantnija. Nekoliko velikih romantičnih priča s ''pepeljuga'' sindromom učiniti će da vjerujemo u bajke.

U politici će prevladati harmoničnost i svi će nastojati dati važnost udobnijem životu, a na dnevnom redu će uvijek dominirati tradicionalne vrijednosti života. Ekstravagancije, posebice potkraj mjeseca, biti će na pretek.

Vrijeme: stabilno i prikladno godišnjem dobu ali sa povremenim olujama, ciklonima.

U lipnju možemo izdvojiti slijedeće radne dane kao izuzetno rizične: četvrtak 11.06, ponedjeljak 15.06., srijeda 25.06, a naročito ponedjeljak 22.06. (izuzetno rizičan) Tih dana nije dobro potpisivati važne ugovore. Poduzimanje aktivnosti prikladnije je dan prije ili nakon navedenih datuma. Tada će vam, naime biti stvari puno jasnije i imati ćete relevantnije informacije, kako u navedene dane ne biste doživjeli nepredviđena iznenađenja.

Srijeda 17. i četvrtak 18.06 pogodni su za nove početke i vrlo ugodni dani za sve nas. Provedite ih u druženju s pozitivnim ljudima i u romantičnim susretima (pogodni dani za vjenčanja).

Vezane vijesti

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Moćni Saturn nalazi se na Zenitu horoskopa Hrvatske. To je prije svega znak da jedna mlada država prolazi ispit zrelosti. Ugled je u pitanju. Kriza… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika