01.06.2009. / 11:17

Autor: Martina Čizmić

Bandićevi PR-ovci na čelo Business.hr-a postavili Silvanu Menđušić

Iz Business.hr-a je službeno potvrđeno da je na sjednici Nadzornog odbora Silvana Menđušić imenovana novom glavnom urednicom poslovnih dnevnih novina i web portala

Silvana MenđušićSilvana MenđušićIako je i sama prije nekoliko tjedana zanijekala da su ju kontaktirali oko mjesta glavne urednice Business.hr-a, bivša urednica Infopunkt.tv-a, ipak je prihvatila ponudu.

Iz Business.hr-a je službeno potvrđeno da je na sjednici Nadzornog odbora Silvana Menđušić imenovana novom glavnom urednicom poslovnih dnevnih novina i web portala.

Imenovanje Silvane Menđušić na poziciju glavne urenice Business.hr-a nije iznenađenje, s obzirom na činjenicu da je Infopunkt.tv dio tvrtke Medijska mreža, koja je pak vlasnički povezana s Mrežom znanja, konzultantskom agencijom koja je preuzela Business.hr zajedno s bosanskohercegovačkim tajkunom Mujom Selimovićem.

Medijska mreža proizvodi i distribuira besplatni list pod kontrolom Grada Zagreba i Milana Bandića, te je vlasnički je povezana s PR agencijom Millenium promocija, čiji direktor Mario Petrović i savjetnik Božo Skoko sjede u Nadzornom odboru Medijske mreže. Millenium promocija je pak u vlasništvu Premise, vodeće PR agencije u Hrvatskoj.

Da se faktički radi o jednoj te istoj interesnoj grupaciji pokazuje i sastav nove uprave Business.hr-a: uz predsjednika Damira Čička, u upravi lista sjedit će i direktori Medijske mreže, Mirela Sertić Janković i Hrvoje Sertić.

"U nikad težim uvjetima za izdavaštvo, Business.hr je pokazao da ima kompetentnu i hrabru redakciju te snage zadržati poziciju vodećih poslovnih novina i najjačeg poslovnog web portala na hrvatskom tržištu. Vjerujem da će Business.hr i nadalje biti nezaobilazan izvor kvalitetnih informacija i analiza za poslovnu zajednicu u Hrvatskoj i regiji te pokretač pozitivnih trendova u ovom medijskom segmentu“ izjavila je nova glavna urednica Business.hr-a, Silvana Menđušić.

Podsjetimo, Silvana Menđušić na mjestu glavne urednice zamijenila je Đurđicu Klancir, koja je s dolaskom novih vlasnika morala otići sa tog mjesta.

Vezane vijesti

Business.hr ostao bez direktora, Babić dao ostavku

Business.hr ostao bez direktora, Babić dao ostavku

Nešto više od dva mjeseca nakon što je imenovan za novog direktora Business.hr-a, Ante Babić otišao je iz te medijske kuće. Prema neslužbenim… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika