01.06.2009. / 11:31

Autor: Ivica Medo

Novi broj '90 minuta' od danas na kioscima

Novi broj 90 minuta donosi pregršt vijesti iz sportskog svijeta, s naglaskom na nogomet, mali nogomet, hokej i košarku

Novi broj 90minuta na svim kioscimaNovi broj 90minuta na svim kioscimaU novom broju 90minuta pročitajte:

NOGOMET
Saznajte zašto su se posvađali čelnici Slaven Belupa s menadžerom Mate Jajala.

Dinamovo pojačanje iz Independientea Adrián Daniel Calello analizira zbog čega je Hajduk propustio prednost nakon pobjede nad Dinamom na Poljudu u prvom kolu proljetnog dijela prvenstva, govori o Dinamovim ambicijama u europskim natjecanjima te objašnjava ‘kemiju’ koja se stvorila između Dinamovih igrača i trenera Krunoslava Jurčića.

U kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2010. Hrvatska u Zagrebu 6. lipnja dočekuje Ukrajinu, a ishod te utakmice mogao bi odlučiti o drugom mjestu u skupini 6 u kojoj je vodeća Engleska s 15 bodova, Hrvatska je druga s 10, Ukrajina treća sa 7, a Bjelorusija četvrta sa 6 bodova.

Vedran Runje bi na utakmici protiv Ukrajine trebao braniti za reprezentaciju. Taj susret mogao bi biti ključan za daljnji tijek kvalifikacija jer bi pobjedom Hrvatska iz utrka za Južnoafričku Republiku eliminirala izravnog konkurenta.

Istra 1961 od sljedeće sezone će igrati prvu ligu; njihov trener Elvis Scoria smatra da će za uspješno održavanje u elitnom natjecanju hrvatskoga nogometa trebati financijsku pomoć Grada i Županije

Barcelona je u rimskom finalu Lige prvaka u potpunosti nadigrala nemoćni Manchester United i nakon Kupa kralja i španjolskog prvenstva osvojila je svoj treći veliki trofej u jednoj sezoni, što nikada nije uspjelo ni Real Madridu.

MALI NOGOMET

U prvoj utakmici finalne serije doigravanja 1. HMNL, Potpićan je napravio iznenađenje u Zagrebu i pobijedio favorizirani Nacional 3:2.

HOKEJ

Nakon iscrpljujuće regularne sezone i tri kruga playoffa dobili smo nove (stare) NHL finaliste. Bit će to dvoboj najuspješnije momčadi 21. stoljeća Detroit Red Wingsa i po svemu sudeći momčadi budućnosi 
Pittsburgh Penguinsa.

KOŠARKA

Ekipa Orlando Magica iznenadila je favorizirane Cleveland Cavalierse i drugi put u svojoj povijesti plasirala se u veliko NBA finale gdje ih čekaju LA Lakersi.

FORMULA1

Kimi Räikkönen svoju zadnju pobjedu za Ferrari ostvario je u Španjolskoj prošle sezone od koje je prošlo više od godinu dana, dok je u Monaku prije dva tjedna svojoj momčadi omogućio prvo postolje ove sezone - treće mjesto.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika