02.06.2009. / 22:55

Autor: Anamarija Kronast

Mračna strana Farme: Gianna progovorila o skrivanom skandalu i pokazala ozljede

Ekskluzivno za nacional.hr, Gianna je pokazala modrice zadobivene u tučnjavi, odala što se sve događalo na Farmi i kako su njezina i suprugova obitelj podnjeli prekid svadbene svečanosti. Objavljujemo i fotografije modrica, te liječničku dokumentaciju koja potvrđuje Giannine ozljede

Gianna u svom zagrebačkom domuGianna u svom zagrebačkom domuNi nekoliko dana nakon incidenta na Farmi, tijekom kojeg je došlo do fizičkog obračuna između Petre Maroje, Simone, Ante Gotovca i Gianne Apostolski, još uvijek nije jasno što se zapravo dogodilo na seoskom imanju nadomak Ivanić Grada.

Od kada su napustili Farmu gotovo je nemoguće doći do bilo kojeg aktera skandala. Petra Maroja ima isključen mobitel, a navodno se nije vidjela ni s majkom, dok je i do vječno razgovorljivog para Gotovac nemoguće doći. Umjesto njih na telefone se javlja njihov šef osiguranja, kako nam se predstavio.

No, ona koja je prema mišljenju mnogih podnijela najveći udarac jest Splićanka Gianna Apostolski. Ona je u fizičkom obračunu zadobila masnice zbog kojih joj je pružena liječnička pomoć, a njezina obitelj, kao ni obitelj njezinog supruga još se ne mogu oporaviti od šoka koji su doživjeli.

Potez NoveTv smatraju uvredom koja se teško može ispraviti. Zbog svega toga Gianna je odlučila ekskluzivno za nacional.hr ispričati svoju stranu priče: sve što se događalo, a što kamere NoveTv nisu prenjele gledateljima. Obzirom da je među njima i dosta djece, takva odluka zapravo i ne čudi.

«Dakako da nisu sve prikazali zbog maloljetnih gledatelja jer to uistinu nije bilo bezazleno», tumači Gianna i započinje priču o kobnoj večeri, «Tog smo petka svi stari farmeri ušli natrag u kuću i već pri dolasku nije bila neka genijalna atmosfera. Situacija se počela zahuktavati kada je Renmen rekao Petri Maroji kako sam ja rekla za nju da se pokakala ispred vrata, te da je nimfomanka i dvolična osoba. Ja sam to sve rekla, ali on nije smio iznositi informacije iz vanjskog svijeta. Tada smo se Petra i ja posvađale, no veći je problem nastao kada je Petra optužila Simonu da se šlatala s nekim frajerom. Tu je počela prava svađa», opisuje Splićanka ono što su i kamere djelimice zabilježile.Modrica na desnoj ruciModrica na desnoj ruci

Kaos je počeo kada je Simona rekla Petri da je stara kurva, zbog čega ju je ova ošamarila. Tada se u priču želio uključiti i Ante ali ga je Boris zadržao. Simona i Petra su , veli, navalile jedna na drugu, a ona ih je pokušala zaustaviti. Tada je, kaže, i njoj Petra rekla da je kurva i one su se počele tući.

«Tu mi sve postaje mutno. Sjećam se da smo se mi počele tući, no mene je netko držao za ruke, a Petra me udarala šakama i koljenom u glavu», kaže Gianna prisjećajući se kako joj je odmah pozlilo, nije dobro vidjela, pred očima joj je bilo mutno i imala je vrtoglavicu.

Organizatori su ju tada odveli liječniku u Ivanić Grad, a potom je upućena na kirurgiju, gdje su joj napravili rentgen vrata i glave, no vidjevši da ništa nije slomljeno pustili su ju kući s Normabelima za smirenje i Voltarenima za bolove. Preporučeno joj je mirovanje i uzimanje analgetika. Dakako, rekli su joj da, ukoliko se ne bude osjećala bolje, odmah ode na Hitnu pomoć.

Kako je kod liječnika provela cijelu noć, Giannu su tek pred jutro vratili na Farmu, te ju pustili da odspava pola sata jer je trebalo početi s pripremama za vjenčanje.
«Tada je otprilike bio i izvanredni sastanak i rečeno je da Petra mora napustiti farmu, no nama nitko nije rekao da ćemo i mi snositi neke sankcije. Ne bi mi to teško palo jer znam da sam u bijesu pogriješila, ali nisam zaslužila da mi upropaste svadbu», tumači Gianna.

Naime, dok je Petra napuštala farmu na imanju su trajale pripreme za vjenčanje: pekli su se janjci, uređivali stolovi, donosili kolači, a organizatori su Gianni i njezinoj kumi Simoni poslali frizerku i šminkericu da ih uredi.

Farmeri tada nisu pojma imali da pravi šok tek slijedi. Nakon vjenčanja Gianni, Simoni i Anti su rekli kako moraju napustiti veselje.

Modrica na noziModrica na nozi«Ja sam bila toliko umorna da nisam znala kako se zovem: tučnjava, nespavanje, uzbuđenje, sve je ostavilo posljedice, no u tom sam trenutku mislila samo na moju i Ivičinu obitelj. Oni su od 11 ujutro do 17 sati popodne stajali na kiši pred vratima Farme i čekali vjenčanje. Ivičin otac je dva mjeseca prije doživio infarkt, a kako je teški šećeraš od šoka mu je šećer skočio na 30! Mojima nije bilo dobro, svima je pozlilo. Mi smo se pokupili, a Ante i Simona nisu čak željeli ni ući u njihov (NoveTv op.a.) auto nego su pozvali prijatelje. Znam da smo rekli da ćemo slaviti, ali više nitko za to nije imao snage. Nisam uopće znala kako utješiti sinčića Dinu. Svi su bili očajni. Otišli smo u kuću Ivičinih roditelja, sjedili i smirivali jedni druge. Stalno sam se pitala čime smo to zaslužili. Na kraju smo svi završili na sredstvima za smirenje», priča Gianna koja je još uvijek tužna zbog upropaštenog vjenčanja.

Osjeća se, veli, iskorišteno i izmanipulirano. Od tada se nekoliko puta čula s direktorom NoveTv Sinišom Svilanom, no ne zna kakva će joj biti budućnost na NovojTv. Naime, dogovor sklopljen prije odlaska na farmu je bio da dobije svoju emisiju «Goli intervju», no čini se da ništa od toga.

Ogrebotina na kapkuOgrebotina na kapku«Pitao me Siniša Svilan kako sam. A što da mu kažem? Tužno, jadno, razočarano. Najgore od svega je što sam psihički loše jer mi je upropašten najvažniji dan u životu. Od onda samo smirujem rodbinu, no morat ću potražiti i pomoć psihologa ili psihijatra jer ne želim živjeti na tabletama za smirenje. Ne treba mi to. Imam glazbene planove, imam dijete za koje se moram brinuti, muža...moram se sabrati, a trenutačno mi je to jako teško», završila je Gianna koja još nije poduzela nikakve pravne korake. No, svi joj savjetuju da digne tužbu protiv NoveTv. Ona tvrdi kako će o tome razmišljati tek kada se psihički oporavi od svega.
(Fotografije: Anamarija Kronast)

Pogledajte fotogaleriju Gianninih ozljeda

Vezane vijesti

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Sjeme biljke piskavice uvezeno iz Egipta i povezano sa smrtonosnoom bakterijom E.coli u Njemačkoj uzgajano je na farmi iz koje je, kako vjeruju… Više

Komentari

registracija
18/5/09

sivipaket, 03.06.09. 01:26

Bome ova Petra udara ko Mirko čim je morala ić snimat glavu nakon fatalnog koljena :) Impressive!


registracija
19/2/08

mistermis, 03.06.09. 09:13

Ova NovaTv je dno dna na čelu s onim Svilanom koji izrabljuje tuđe živote na najgori mogući način.
Gadi mi se sve to skupa što promoviraju razvratnost, amoralnost i žutilo te raznorazne šupljoglave, netalentirane i debilne osobe. Što se tiće njene svadbe Gianna je u pravu; trebali su ih diskvalificirati ili prije svadbe pa da se uopće i ne održi ili drugi dan a ne ovako. Ali Svilan je vjerojatno zabrijao kako će to biti super skandal i gledanost bez obzira što se povređuju nedužni ljudi, roditelji mladenaca i ostali. Gnjusno zaista i dno dna!!!


registracija
5/2/08

mrvabrada, 03.06.09. 09:32

Ja ne bi tižio novuTV ja bi tužio onog voajera Sinišu Svilana gnjidu od čovijeka i karaktera koji uživa u skandalima. Volio bi da i njemu netko priredi jedan pravi skandal.


registracija
4/6/09

steamy, 04.06.09. 10:36

Ma daj, kako te nije sram sad izigravati veliku patnicu.
Kao prvo, kud se trpaš gdje ti nije mjesto - pred objektive...što si ti po zanimanju, uopće?
Kao drugo, osramotila si ti svoju obitelj prije NoveTv, što si uopće išla jedan tako važan čin kao što je vjenčanje pretvarati u televizijski show. Da si kao sav normalan svijet platila dvoranu, večeru i bend, ništa ti se ne bi dogodilo. A sad ti je odjednom "upropašten najvažniji dan u životu". Upropastila si ga sama, onog trenutka kad si (iz škrtosti i gladi za kamerom) odlučila imati lakrdiju od svadbe pred cijelom nacijom.
Jadno to tvoje dijete i roditelji.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika