03.06.2009. / 11:23

Autor: Andrea Belin

Brunina guzica na glavi od Eminema obična je najmještaljka

Cijela ta scena bila je jako dobro isplanirana, a pojavile su se glasine da je prvotno na reperovu mjestu trebala biti Paris Hilton, ali ona ipak nije prihvatila ideju koju je predložio producent Mark Burnett

Čitav sklandal zapravo je unaprijed dogovorenČitav sklandal zapravo je unaprijed dogovorenSkandal koji se prije nekoliko dana na dodjeli nagrade MTV Movie Awards izazvao komičar Sacha Baron Cohen, bio je, na razočarenje svih njegovih obožavatelja, jedna obična namještaljka.

Naime, "Bruno" je stražnjicom sletio na glavu poznatog repera Eminema kojem se to nije previše svidjelo te se pokupio iz dvorane.

Međutim, cijela ta scena bila je jako dobro isplanirana, a pojavile su se glasine da je prvotno na reperovu mjestu trebala biti Paris Hilton, ali ona ipak nije prihvatila ideju koju je predložio producent Mark Burnett. Da je sve to bila namještaljka potvrdio je i MTV.

"Incident s Brunom i Eminemom bio je namješten. O tome svi pričaju, pa zašto i ne otkriti što se dogodilo. Vježbali su tu scenu nekoliko puta i na probama su išli do kraja kao i na dodjeli nagrada", napisao je na svojem blogu jedan od scenarista.

Vezane vijesti

Cristiano Doni opovrgava sudjelovanje u namještaljkama

Cristiano Doni opovrgava sudjelovanje u namještaljkama

Bivši talijanski nogometni reprezentativac Cristiano Doni (38) demantirao je u četvrtak da je sudjelovao u namještanju rezultata u Serijama B i C,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika