08.06.2009. / 10:47

Autor: Anđelka Subašić

Tjedna astroprognoza Anđelke Subašić: Zbrka u prometu i plinska kriza

Naša astrologinja upozorava da posebno treba pripaziti u prometu, te savjetuje da se ne vozi noću, a nažalost dane će obilježiti i otpuštanja radnika

Anđelka SubašićAnđelka SubašićŠto nas sve očekuje u ovome tjednu? Obilje informacija koje nisu ugodne, pogrešnih informacija pa zatim demantiranja. Nepromišljenih izjava biti će skoro svaki dan. Kritike u medijima usmjerene će biti na do sada omiljene javne osobe mlađe dobi: sportaši, umjetnici, duhovni idoli. Ne bi nas trebale začuditi reakcije tih osoba koje su rezultat povrijeđenog ega (ostavke i sl).

Ako putujete u inozemstvo provjerite vaše rezervacije i neposredno prije putovanja pogledajte vijesti jer biti će štrajkova i obustava letova, blokada prometnica i sl. Na cestama su gužve u večernjim satima (19-21h) a opasnosti i nesreće najviše prijete noću, poglavito u noći sa ponedjeljka 08.06 na utorak 09.06. U prometnim nesrećama žrtve će biti većinom mladi i skupine mladih.

Zračni i pomorski promet i dalje će obilježavati vrlo čudne nezgode. Kriza s plinom pojaviti će se kao zbunjujući faktor u ekonomiji. Otpuštanja radnika izazivati će nelagodu, nesigurnost. Iznenaditi će nas problemi i čak zatvaranje još jednog medija. Usprkos svemu navedenome entuzijazam i optimizam u ljudima nadrastati će granice normalnog.

Vezane vijesti

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Moćni Saturn nalazi se na Zenitu horoskopa Hrvatske. To je prije svega znak da jedna mlada država prolazi ispit zrelosti. Ugled je u pitanju. Kriza… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika