12.06.2009. / 10:56

Autor: Andrea Belin

Petra Maroja žali zbog tučnjave, ali ju smatra opravdanom!

Svoje ponašanje smatra opravdanim, dok postupke ostalih stanara koji su sudjelovali u tučnjavi, Gianne Apostolski i bračnog para Gotovac ne želi komentirati

Petra MarojaPetra MarojaNakon nekoliko dana izolacije od javnosti, bivša farmerica Petra Maroja odlučila je prokomentirati incident u reality showu u kojem je bila jedna od glavnih akterica. Naime, Zadranki je iskreno žao zbog svega što se dogodilo.

"Žalim zbog svega! Naš obračun na Farmi bio je jako ružna situacija, pogotovo što su taj show gledala djeca, a mi smo im pružili primjer izrazito ružnog ponašanja", kazala je Petra za jedan dnevni list.

Svoje ponašanje smatra opravdanim, dok postupke ostalih stanara koji su sudjelovali u tučnjavi, Gianne Apostolski i bračnog para Gotovac ne želi komentirati.

Također joj nisu jasni napadi Gotovčevih po izlasku iz "Farme" jer kako Petra tvrdi, nikada nije navijala za Simonin izlazak, a i prema Gianni je uvijek bila korektna.

"I tad sam na sve njihove uvrede odgovarala šutnjom, a tek kasnije galamom. Sve se vidi na snimci. Moje su rečenice bile smislene i trijezne pa sam se tu i tamo čak i nasmijala, primjerice kad je Simona izgovorila ono nešto s vragom i zelenim očima. No kad me je Gianna ošamarila, spustila mi se zavjesa i tad sam poludjela", kaže dvadesetšestogodišnja manekenka te dodaje kako nakon teških uvreda na račun nje i njezine obitelji, nije mogla ostati suzdržana.

Na pitanje kako će reagirati kada se sretne s ostalim stanarima koji su sudjelovali u tučnjavi, Maroja je priznala da će odreagirati sponatano, međutim, kada bolje razmisli, okrenuti će glavu na drugu stranu.

Vezane vijesti

U lokalnom HDZ-u izbila tučnjava

U lokalnom HDZ-u izbila tučnjava

Nakon stranačkih izbora u prostorijama Mjesnog odbora Vukmanićki Cerovac, umirovljenik Dražeta Dražetić je završio na Odjelu intenzivne njege s… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika