12.06.2009. / 13:54

Autor: Andrea Belin

Tajne muškog uma: Pouzdani znakovi da mu je stalo

Nudimo vam nekoliko primjera kako kroz njegove aktivnosti možete vidjeti koliko vas cijeni te koliko mu značite u životu

Ljubav ili samo romansa?Ljubav ili samo romansa?Muškarci, za razliku od žena, ne iskazuju svoje osjećaje riječima. Oni će vam radije svoju ljubav pokazati djelima. Vjerujte, malo je onih koji će na sav glas reći da vas vole najviše na svijetu, međutim, nikada mu se neće dogoditi da zaboravi vaš rođendan ili datum kada vas je upoznao... Nudimo vam nekoliko primjera kako kroz njegove aktivnosti možete vidjeti koliko vas cijeni te koliko mu značite u životu!

1. Uvijek je blizu
Ako vas uistinu voli i cijeni nikada mu neće biti problem doći do vas. Takvog muškarca neće spriječiti ni stotine kilometara kako biste bili zajedno. Vjerujte, njegovo žrtvovanje vrijedi puno više nego trenutak kada kaže "volim te". Ukoliko je na poslovnom putu, nikada mu neće biti teško poslati poruku ili mail u kojem će vam jasno pokazati da ste mu u mislima.

2. Njegov svijet je i vaš svijet
Upoznao vas je s prijateljima i ne ustručava se govoriti da ima djevojku te vam je već nekoliko puta napomenuo kako bi želio da upoznate njegove roditelje... To su jasni pokazatelji koliko mu je stalo jer kao što vidite, želi vas uključiti u svaki dio svog života.

3. Seks
Ako u krevetu niste emocionalno povezani, već to činite samo da zadovoljite svoje potrebe, u vašoj vezi nešto nedostaje. Muškarac koji zaista voli, razigran je u krevetu i svaka točka na vašem tijelu, jednako mu je važna.
Nježnost, ispunjavanje vaših fantazija, maženje, sve su to karakteristike vođenja ljubavi. Ako se nakon seksa digne iz kreveta i nema potrebu s vama progovoriti niti riječ, vjerujte nije mu stalo do vas. Trenutačno mu je seks na prvom mjestu, a tek onda vi.

4. Poštovanje
Kada su u pitanju važne odluke, primjerice dizanje kredita, kupovina stana i slično, muškarac koji voli, dati će boljoj polovici da preuzme dio odgovornosti. Premda ga koji put i ne zanima sve što mu govorite, on će vas pažljivo slušati i pokušavati vam pomoći. U svakom trenutku na njega možete računati jer on nikada neće iznevjeriti. Muškarac koji poštuje svoju partnericu, uvijek će joj dati dovoljno prostora.

5. Spreman je dijeliti tajne
Rijetki su oni kod kojih u svakom trenutku možete znati govori li istinu. No, kada vam počne otkrivati svoje tajne, znači da vam vjeruje. Ako vam je priznao neke najintimnije situacije iz prošlosti s kojima se baš i nije proslavio, on je muškarac koji vas uistinu voli te mu vi pokušajte vratiti istom mjerom.

Vezane vijesti

Foto: Candice Swanepoel

Foto: Candice Swanepoel

'Anđelica' Candice Swanepoel pozirala je u seksi photoshootingu za Victoria's Secret. Poznata južnoafrička manekenka u dosadašnjoj karijeri je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika