17.03.2004. / 00:00

Autor: Andrej Arnerić

HRVATSKA

DINERS CLUB ? NAJLJEPŠI TRAMVAJ NA ZAGREBAČKIM TRAČNICAMA

DINERS CLUB ? NAJLJEPŠI TRAMVAJ NA ZAGREBAČKIM TRAČNICAMA

Zagrepčani će u sljedečih godinu dana moći uživati u ljepoti novog tramvaja ? onog koji na sebi nosi boje Diners Club E-carda. Na taj način Diners Club promovira svoj jedinstveni proizvod ? karticu namijenjenu kupnji putem Interneta, koja zahvaljujući sofisticiranim čip-tehnologijama jamči najsigurniju kupnju u globalnom shopping-centru.
Iznimno zanimljiva promocija započela je na zagrebačkoj Remizi, odakle je balonima ukrašen tramvaj krenuo na svoju promotivnu vožnju. Zagrepčanima je Diners Club osigurao besplatnu vožnju, a putnike su iznenadili uvijek rado viđene zvijezde Obiteljskog radija – Davor Dretar-Drele i Trpimir Vicković-Vicko. Raspoloženi kako to samo oni znaju, putnike su zabavljali svojim komentarima, te obradovali darovima Diners Cluba.
Vedro raspoloženje ponukalo je i nekolicinu putnika da ukratko iznesu i svoje komentare, među kojima je najdojmljiviji onaj sjedokosog gospodina, koji je zaključio da mu je ovo najljepša tramvajska vožnja u zadnjih sto godina.

Vezane vijesti

'Bandić ne poštuje zakon'

'Bandić ne poštuje zakon'

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Davor Bernardić optužio je danas zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića da krši zakon jer je odobrio,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika