23.06.2009. / 09:00

Autor: Anđelka Subašić

Astroterapija: Sve za djecu

Rođena sam 21.07.1966. godine u Osijeku u 7.00 sati. Dolazi još jedan rođendan.... Posljednjih godina kao da se nalazim u nekom začaranom krugu. Jednostavno... živim u formalnom braku, roditelji me dosta opterećuju, tako da su mi jedina svijetla točka djeca, pa sam poradi njih spremna na sve. Hoće li ipak nešto krenuti na bolje?

Anđelka SubašićAnđelka SubašićVaš horoskop zorno pokazuje osobu koja se je za obitelj spremna toliko žrtvovati da to graniči sa totalnom pasivnosti. Od roditelja ste dobijali kao dijete uvjetnu ljubav (morali ste biti dobri, po njihovoj mjeri), a to je ostalo još i danas u vašem odnosu. Premalo cijenite i volite sebe. Odričete se ljubavi i zadovoljstva življenja i podcjenjujete važnost emocija.

A emocije su dokazano upravljač našega zdravlja, pokretačka energija. Prešutnoi ste u stvari prepustili suprugu da donese odluku o vašem braku. Djeca su svakoj majci velika ljubav, a vama kao tipičnoj račici ona su smisao života. Dajete im ono što vi niste dobili. Ako u periodu od godinu dana vaš suprug se odluči na razvod nemojte se začuditi i nemojte žaliti. Prihvatite to kao dar, poklon.

Vezane vijesti

Astroterapeut: Ljubavni život

Ako budete pažljivi i ustrajni prema osobi koja vam se sviđa za 6 mjeseci točnije u travnju slijedeće godine započeti ćete konkretniju vezu. Nakon… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika