02.07.2009. / 13:48

Autor: Andrea Belin

Goran i Tanja Ivanišević kupili apartman u Novom Vinodolskom

Nekretnina na sjevernom dijelu Jadrana želja je i tenisačeve supruge Tanje koja je u Novom Vinodolskom ljetovala još kao djevojčica

Tanja i Goran i ove će godine ljetovati u HrvatskojTanja i Goran i ove će godine ljetovati u HrvatskojBivši tenisač Goran Ivanišević i njegova supruga Tanja Dragović napokon su pronašli svoju "oazu mira". Naime, supružnicima koji stalno žele pobjeći od paparazza to će biti teško izvediva misija jer su kupili apartman u kompleksu Spa Hotels&Resorts u Novom Vinodolskom.

Naime, zna se da poznati koji žele uživati u privatnosti uglavnom odlaze tisuće kilometara daleko od doma, a ne stotinjak kilometara udaljeno ljetovalište. Ipak, predivno uređen resort koji nudi uistinu brojne sadržaje za kvalitetan odmor i njih je privukao.

Inače, Goran posjeduje modernu vilu u elitnoj splitskoj četvrti Meje, a osim toga vlasnik je osamnaest metara dugačke jahte Amber s kojom posljednjih nekoliko godina s obitelji plovi po Jadranu.

"Ploviti se mora, ali valja negdje imati i sigurnu luku. Ovdje su nas privukle brojne aktivnosti u kojima Tanja i ja, a osobito naši klinci, možemo uživati. Sve je na jednom mjestu: odlične plaže, sportski tereni, vrhunski spa centar, šetalište, dječja igrališta... Sve su to razlozi zbog kojih smo se odlučili za Novi", kazao je Ivanišević.

Nekretnina na sjevernom dijelu Jadrana želja je i tenisačeve supruge Tanje koja je u Vinodolskom ljetovala još kao djevojčica.

Doduše, Goran je o kupnji ovog apartmana razmišljao još prije četiri godine kada je tamo igrao na teniskom turniru Novi Classics.

Vezane vijesti

Extra: Ekskluzivne fotografije Gorana i Tatjane Ivanišević s Maldiva

Extra: Ekskluzivne fotografije Gorana i Tatjane Ivanišević s Maldiva

Najuspješniji hrvatski tenisač Goran Ivanišević te njegova supruga, bivša manekenka Tatjana Dragović Ivanišević, proveli su nezaboravnih tjedan dana… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika