08.07.2009. / 14:24

Autor: Tamara Janušić

Što sve spremiti da biste i ovoga ljeta zablistali na plaži

Naravno, da ste na moru modno ležerniji nego u uredu ili na večeri s društvom. Ipak, i tamo postoje pravila kojih se svaka žena koja za sebe želi reći da je moderna, naprosto mora pridržavati...

Počeli su godišnji, svi se panično spremamo na more, punimo velike kofere potrebnim i nepotrebnim stvarima... Ipak, da biste bili apsolutna trendy vladarica plaže, na ovih nekoliko stvari morate definitivno obratiti pažnju kod pakiranja.

Maksi haljina

Udobno, široko i lepršavo. U ovom komadu odjeće vam nikad neće biti prevruće, a dobro ćete izgledati jer savršeno pristaje svakom tipu građe. Bila ona jednobojna ili šarena to je esencijalni komad koji morate imati u koferu.

Naočale

Velike naočale su i dalje in. Ipak, za ljeto birajte šarene naočale ili pak naočale koje su ukrašene kamenčićima - preporučuje ih sam Vogue, nama su najdraže ove Lanvinove.

Prsluci

Traper prsluci, prsluci s resama, sve su to komadi odjeće koji će popraviti svaku kombinaciju i dati joj dodatni šarm.

Krupan nakit

U zadnjem broju InStyle-a predstavljene su zvijezde koje su fanovi velikog prstenja. Osim dizajnera Karla Lagerfelda koji ne izlazi bez mnoštva prstenja na svakoj ruci, tu su i koktel prsteni od kojih je samo jedan dovoljan da zablistate. Naravno, u trendu su i drvene i plastične narukvice, u što većem broju.

Japanke

Najsavršeniji komad obuće za plažu. Iako i za japanke govore da su nezdrave, pogotovo one kopije koje se prodaju na štandovima uz more, opskrbite se njima u raznim bojama jer u modnom smislu ne možete pogriješiti.

Rimljanke

I dalje su popularne sandale s remenčićima. Mi navijamo za smeđe, crvene i crne.

Kombinezon

"Onesie" ili "jumpsuit" je zavladao ulicama. Svi ga vole, svi ga žele. Mi ga ipak preporučujemo samo osobama svjesnim svojega izgleda. Jednostavno ne pristaje svima.

Platforme

Definitivno najpopularniji oblik cipeka na visoku petu. Ali najviše zbog toga što je to stabilna cipela.

Trakice za kosu

Ne široke trake već one koje su popularizirale Nicole Richie, Paris Hilton i Mischa Barton. Hippie trakice.

Šeširići

Bili oni slamnati ili po uzoru na šešire nedavno preminulog Michaela Jacksona, šeširići su definitino in. A čuvaju glavu od sunca.

Kratke traper hlačice

"Hot pants" od trapera su must have ovoga ljeta. Pogotovo kombinirane s bijelom košuljom i prslukom.

Muška košulja

Prevelika muška košulja koja slobodno leprša ili je stegnuta u struku remenom, nešto je što ćete ovog ljeta često viđati na plažama. Udobna je i podsjeća na to da više nema onoga što je muško ili žensko. Ako Marc Jacobs može hodati u suknji, možemo i mi u muškim košuljama.

Prevelika torba

Torba mora biti ogromna, u nju mora stati sve, kremice, mp3. iPod, mobitel, ručnik, 250 časopisa i knjige. Apsolutno sve.

Fotogalerija

Vezane vijesti

More hrvatskog Jadrana izvrsne kakvoće

More hrvatskog Jadrana izvrsne kakvoće

More hrvatskog Jadrana je izvrsne kakvoće, nije onečišćeno komunalnim otpadnim vodama što znači da se kupači mogu sa sigurnošću kupati i rekreirati,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika