12.07.2009. / 20:25

Autor: Anamarija Kronast

Ante Gotovac vozio kćer 230 na sat, policija mu u autu pronašla pištolj i sedative

Policija je odlučila na tjedan dana mu uzeti vozačku dozvolu, a za brzinu kojom je on jurio kazna je do 7 000 kuna, 3 kaznena boda i godinu dana oduzimanja vozačke dozvole

Anti je policija oduzela vozačku dozvoluAnti je policija oduzela vozačku dozvoluAnte Gotovac uistinu ne prestaje šokirati, a nakon što se upustio u pjevačke vode, njegov posljednji show ipak je bio puno opasniji.

Naime, na autocesti Zagreb-Split u nedjelju je mahnito vozio ( s njim su u autu bili supruga Simona i trogodišnja kći Gabrijela, tjelohranitelj Robi i njegova cura Vanja), sve dok ga kod benzinske pumpe blizu Draganića nije zaustavila policija.

Ante je, navodno, u svom Mercedesu vozio čak 230 kilometara na sat. Policija ga je testirala na alkohol, a test je pokazao da nije pio, no odbio je testirati se na drogu. Navodno je imao "staklene oči". U autu su pronašli i pištolj CZ kalibra 6,35 mm, a za njega Gotovac nije imao dozvolu.

On pak ponovno spominje da je riječ o plinskom pištolju.
Kazao je, doduše, da su u automobilu našli i tablete za smirenje Normabel, koje mu je, veli, liječnica prepisala. Ipak, to nije mogao dokazati receptom.

Policija je odlučila na tjedan dana mu uzeti vozačku dozvolu, a za brzinu kojom je on jurio kazna je do 7 000 kuna, 3 kaznena boda i godinu dana oduzimanja vozačke dozvole.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
19/6/09

gizmo111, 13.07.09. 06:31

a za odbijanje testa na droge,kolika je kazna(znači bio je drogiran)?KOKAIN BOY


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika