31.08.2002. / 00:00

Autor: Nacionalov anketni tim

NOVO!!!

VIPonline.profi – Poslovna Internet rješenja

VIPnet poslovnim korisnicima nudi novi paket usluga koji obuhvaća stalnu vezu računalne mreže s Internetom, e-mail i web predstavljanje tvrtke i proizvoda na Internetu

VIPONLINE.PROFI
Od 2. rujna, u svoju Internet ponudu VIPnet uvodi novi paket usluga pod nazivom VIPonline.profi, dizajniran kako bi u potpunosti zadovoljio potrebe poslovnih korisnika. VIPonline.profi obuhvaća tri različite usluge: VIPonline.profi CONNECT, VIPonline.profi WEB i VIPonline.profi MAIL.

VIPonline.profi CONNECT omogućava stalnu vezu tvrtke s Internetom do brzine od 2 MB/s ili više iznajmljenim podatkovnim vezama na području cijele Hrvatske, s mogućnošću proširenja prema korisnikovim potrebama. U kombinaciji s VIP.gprs uslugom «Korporativni pristup», VIPonline.profi CONNECT omogućuje mobilni pristup lokalnoj računalnoj mreži, podacima i poslovnim aplikacijama. Vezu s VIPnetom moguće je dodatno osigurati pričuvnom vezom preko ISDN linije, koja se automatski uspostavlja u slučaju prekida stalne podatkovne veze.

VIPonline.profi WEB usluga je smještanja web stranica i poslovnih aplikacija na VIPnetove brze web poslužitelje koji osiguravaju njihovu stalnu dostupnost velikom brzinom iz cijelog svijeta. Poslovnim se korisnicima nude dva paketa, ovisno o njihovim potrebama: VIPonline.profi WEB BASIC – za predstavljanje tvrtke i njezinih proizvoda na webu i VIPonline.profi WEB PLUS – za poslovanje na Internetu.

VIPonline.profi MAIL predstavlja cjelovito rješenje za poslovno komuniciranje. Prostor za poruke iznosi velikih 30 MB, a moguće ga je neograničeno povećavati, kao i broj e-mail adresa. Poslovni korisnici moći će pristupati svojim e-mail porukama s računala ili mobilnog telefona, spajajući se na Internet preko fiksne linije ili VIP mreže. Obavijesti o primitku važnih e-mailova dobivat će VIP.sms porukom. VIPonline.profi MAIL također omogućava tvrtkama da svojim zaposlenicima osiguraju besplatni modemski pristup Internetu za rad od kuće ili sa službenog puta te da putem Internet administracije kontroliraju troškove.

VIPnet osigurava neprekidni nadzor i održavanje VIPonline.profi usluga, a korisnicama je 24 sata dnevno na raspolaganju Služba za korisnike. VIPonline.profi usluge temelje se na provjerenim mrežnim i poslužiteljskim rješenjima priznatih svjetskih proizvođača što jamči visoku pouzdanost i sigurnost.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika