13.07.2009. / 15:04

Autor: Anamarija Kronast

Demi Moore u bikiniju: Godine joj ništa ne mogu

U minimalističkom bikiniju, koje je ove godine ponovno modni imperativ, mami poglede muškaraca na jednoj od popularnijih plaža na Bahamima, gdje ona i njezin mlađahni suprug Ashton Kutcher uživaju u morskim čarima

Premda brojne njezine kolegice već odavno ni ne sanjaju o kupanju u bikiniju, a seksi badiće su zamijenile jednobojnim i jednodijelnim modelima, 46-godišnja glumica Demi Moore izgleda bolje no ikad.

U minimalističkom bikiniju, koje je ove godine ponovno modni imperativ, mami poglede muškaraca na jednoj od popularnijih plaža na Bahamima, gdje ona i njezin mlađahni suprug Ashton Kutcher uživaju u morskim čarima.
Demi se toliko opustila da ne pazi na liniju, a u pauzama između kupanja hladi se pivom i uopće ne mari za suvišne kalorije.

Doduše, o tome će razmišljati kasnije. A brigu o suvišnim kilogramima prepustit će, kao i obično, estetskim kirurzima.

Podsjetimo, dosad je na razne zahvate potrošila oko 200 000 funti, pa se slobodno može reći da nije štedjela na sebi! No, kada ju se vidi u bikiniju, jasno je da joj se isplatila svaka funta.

Fotogalerija

Vezane vijesti

Foto: Nikad dosta Monike Pietrasinske!

Foto: Nikad dosta Monike Pietrasinske!

Poljska ljepotica Monika Pietrasinska trudi se obogatiti svoju karijeru. Ovaj put snimila je editorijal za liniju kupaćih kostima tvrtke Self. Očito… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika