13.07.2009. / 17:17

Autor: Tamara Janušić

Michelle Obama elegantna u posjetu Papi

Pravila nalažu konzervativnu odjeću, a Michelle je za tako važan događaj odabrala klasičan crni kostim, kosu je, kako pravila protokola nalažu, pokrila crnim velom od fine čipke

Američki predsjednik sa suprugom kod PapeAmerički predsjednik sa suprugom kod PapeKombinacija za kombinacijom, Michelle Obama ne prestaje nas impresionirati svojim dobrim izborom.
Ona je konstantno pred izazovima: izgledati chic, ali i konzervativno te bi svojim modnim odabirima mogla biti uzor mnogim ženama koje bezuspješno traže svoj stil.

Zadnji izazov joj je ujedno bio i najteži. Radi se o posjetu Svetom Ocu. Pravila nalažu konzervativnu odjeću pa je Michelle odjenula crno, a kosu je, kako pravila nalažu, pokrila crnim velom.

Michelle Obama još jedna je u nizu prvih dama koje su svojim stilom postale uzor mnogim ženama.
Ona je osoba koja se ne boji obuti tenisice (naravno, referiramo se na one Lanvinove), voli nositi niske cipele, pogotovo balerinke, a najdraži dizajner, kojeg je i popularizirala, joj je Jason Wu. U njegovim kreacijama žute boje je redovito viđena. Inače, u Italiju je došla u žutoj Moschinovoj haljini.

Vezane vijesti

Michelle Obama sluša Beyonce

Michelle Obama sluša Beyonce

Prva dama SAD-a Michelle Obama otkrila je da na njenu iPodu najviše ima pjesama pjevačice Beyonce. To je bio odgovor 47-godišnje Michelle Obama na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika