14.07.2009. / 10:55

Autor: Anamarija Kronast

Poklonici Michaela Jacksona pred londonskom O2 arenom

Stotine obožavatelja Michaela Jacksona se okupilo pred londonskom O2 arenom kako bi odali počast preminuloj zvijezdi na večer u kojoj se trebao održati njegov prvi povratnički koncert

Michael snimljen na posljednjoj probiMichael snimljen na posljednjoj probiČini se kako će biti jako malo onih koji su kupili ulaznicu za londonski koncert Michaela Jacksona, a sada žele povrat novca. Većina će kartu ipak zadržati za uspomenu.

Stotine obožavatelja Michaela Jacksona se okupilo pred londonskom O2 arenom kako bi odali počast preminuloj zvijezdi na večer u kojoj se trebao održati njegov prvi povratnički koncert.

Obožavatelji su donijeli svijeće i cvijeće u položili ih u ponedjeljak pred arenom u kojoj je Jackson trebao održati prvi u nizu od 50 koncerata. Arena ima 23.000 mjesta.

Neki Jacksononvi poklonici su plesali, drugi pisali poruke i gledali Jacksonove slike koje su se projicirale na velikom ekranu.

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika