14.07.2009. / 14:58

Autor: Anamarija Kronast

Nives Drpić: Ne mogu se sjetiti ni jednog zgodnog Slovenca

Ona pak vjeruje kako njezine prijateljice Slovenke misle da su Hrvati jako šarmantni i duhoviti, ali Nives veli kako bi se jako razočarale kad bi čule da oni govore: Tako mlada, a već Slovenka!

Nives DrpićNives DrpićNives Drpić ponovno se, nakon ostavke Ive Sanadera, odlučila u svojoj kolumni u tjedniku "Arena" baviti politikom.

Ovog puta odabrala je hrvatsko-slovenske odnose, a i to je obradila kroz prizmu ljepote.
Naime, supruga bivšeg Dinamova nogometaša Dine Drpića kaže kako su ju Slovenci, prema glasovima čitatelja FHM-a, stavili tek na osmo mjesto najljepših žena.

Ona pak vjeruje kako njezine prijateljice Slovenke misle da su Hrvati jako šarmantni i duhoviti, ali Nives veli kako bi se jako razočarale kad bi čule da oni govore: Tako mlada, a već Slovenka!.

No, pomirljivo zaključuje Nives, žene su nekad toliko čudne da su im draži dečki koji ih ružno tretiraju od pitomih Slovenaca.

Ona se, doduše, ne može sjetiti ni jednog zgodnog Slovenca jer na njezinoj ljestvici najljepših, naši dečki definitivno prednjače.

Vezane vijesti

SP u hokeju na ledu: Slovenci gurnuli Latvijce prema 2. ligi

SP u hokeju na ledu: Slovenci gurnuli Latvijce prema 2. ligi

Hokejaškim reprezentacijama Latvije i Austrije ozbiljno prijeti ispadanje u Diviziju I, drugi hokejaški razred, nakon poraza u prvim utakmicama… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika