15.07.2009. / 08:36

Autor: Anđelka Subašić

Astroterapija: Novi početak

rođena sm 24.07.1970. u Zagrebu, u 5.25 h. Moje pitanje vama vezano je, naravno, uz ljubav. 1992. u veljači sam prekinula (odnosno on je prekinuo) posljednju (i jedinu) ozbiljnu vezu. Od tada upoznajem samo pogrešne muškarce (oženjene, problematične..) Želim brak, obitelj, djecu.. . Da li će sve ostati samo na želji? Zahvaljujem na odgovoru i vašem trudu unaprijed

Ah ta ljubav. Kada bi postojali recepti za ljubav, pa da odaberemo jedan po našem ukusu i u skladu sa našim željama. Bila ste jako mlada kada je prva veza prekinuta i to je ostavilo traga na vašim ostalim vezama, koje nisu bile ni sjena one prve. Očekivanja su bila velika, ali niste se usudila priznati sebi da ste u svakome tražila kopiju osobe koja je od vas otišla.

Vaš podznak u Lavu, u kojem su sunce, merkur i mars, govori o jakom egu koji stvara projekciju na potencijalne partnere. Podsvjesno ste težili pronaći osobu kojoj ćete se diviti: izgledom, talentom i materijalnim statusom. Tako ste se međusobno privlačili sa muškarcima slabijeg karaktera i neispunjenih emocionalnih i egoističnih potreba.

Oni bi vam u početku pristupali na jedan samouvjeren način, sa manjskim manifestacijama snažnih osoba koje znaju što hoće. U glavnom je to bila gluma. Sada ste napon zrela žena, sa iskustvima na koja niste ponosna. Osvijestila ste potrebu za jednostavnom ljubavi, za klasičnim muško-ženskim odnosom. To je preduvjet za ostvarenje cilja.

Zanimljivost vašeg horoskopa je u tome da bi se veza iz mladosti mogla ponovno aktivirati. Ako se ne radi o istoj osobi onda će to biti kopija te osobe. Iz vaše je školske generacije. Slijedeća godina je novi početak u ljubavi koji vodi u brak.

Vezane vijesti

Astroterapeut: Ljubavni život

Ako budete pažljivi i ustrajni prema osobi koja vam se sviđa za 6 mjeseci točnije u travnju slijedeće godine započeti ćete konkretniju vezu. Nakon… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika