16.07.2009. / 14:55

Autor: Tamara Janušić

Ruskinje vladaju modom: Sasha i Eniko u kampanji za H&M

Potvrđeno je da su dizajneri ludi za Ruskinjama plave kose i djetinjastog izgleda, a dokaz je i nova kampanja švedskog giganta H&M-a, u kojoj su glavne zvijezde upravo dvije takve manekenke

Plavokose Ruskinje sviđaju se kreativnim direktorimaPlavokose Ruskinje sviđaju se kreativnim direktorimaSasha Pivovarova i Eniko Mihalik nova su lica reklamne kampanje H&M-a za jesen/zimu 2009./2010.
Snimanje ove kampanje povjereno je kultnom američkom fotografu - Terryju Richardsonu, koji je radio za Levi's i The Facea, te Gucci i Vogue.

Uz fleksibilnost Sashe Pivovarove, koja se u kampanji za H&M snašla kao i u onima za veće kuće kao npr. Chanel i John Galliano, 21-godišnja Eniko Mihalik koju možemo proglasiti jednom od najvećih novijih zvijezda sezone, nakon angažmana za MaxMaru i H&M oduševila je Šveđane .

Iako modni kritičari nisu oduševljeni (ne)originalnošću kampanje H&M-a, drugi su opet zadivljeni odabirom ovih mladih dama koje su se uspješno prilagodile i ovoj, naizgled jednostavnoj kampanji.

Vezane vijesti

Porezne krtice & partijske krtice

Porezne krtice & partijske krtice

Predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor izjavila je sinoć u Bjelovaru da se o novom vođi HDZ-a neće odlučivati na temelju dojma koji u javnosti ostavljaju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika