16.07.2009. / 16:00

Autor: Anamarija Kronast

Paris Jackson pjeva s Jehovinim svjedocima

Djevojčica i njezina braća Prince Michael (12) i Blanket (7) zajedno su išli u dvoranu Jehovinih svjedoka na misu

Paris s knjigom pjesamaParis s knjigom pjesamaJedanaestogodišnja kći pokojnog kralja popa, Paris Jackson jučer se, nakon komemoracije za oca, prvi puta pojavila u javnosti.

Djevojčica i njezina braća Prince Michael (12) i Blanket (7) zajedno su išli u dvoranu Jehovinih svjedoka na misu. Djecu je vodila Michaelova najstarija sestra Rebbie (59).

Inače, izvori bliski njihovoj obitelji tvrde kako je pjevač za života često govorio kako bi volio, da ukoliko se njemu nešto dogodi, upravo ona preuzme odgovornost za njegove mališane.

Na misu se uputila i baka Grace Rwaramba koja se ponovno spojila s obitelji i nastoji Michaelovoj majci Katherine pomoći što više može.

Inače, malena Paris na misi je zapjevala zajedno s ostalima, a obitelj Jackson tvrdi kako mališane nastoje odgajati što je normalnije moguće.

Navodno se svo troje najviše raduju kada vide Michaelovu sestru Janet koja također ne bi imala ništa protiv da preuzme brigu o njima.

Vezane vijesti

Michael Jackson želio normalan život za svoju djecu

Michael Jackson želio normalan život za svoju djecu

Michael Jackson nastojao je da mu djeca nose maske kako bi zajamčio njihovu anonimnost i omogućio im normalno djetinjstvo, suprotno onome koje je sam… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika