17.07.2009. / 10:25

Autor: Hina

Grudnjak i čarape Marylin Monroe prodaju se za 35.000 kuna

Među ponuđenim je predmetima grudnjak koji je, vjeruje se, Marilyn nosila krajem pedesetih, a očekuje se da u subotu na dražbi u Hotelu Radisson Edwardianu postigne cijenu od nekoliko tisuća dolara

Marilyn MonroeMarilyn MonroeGrudnjak i par čarapa pokojne Marilyn Monroe ovaj će vikend biti ponuđeni na londonskoj dražbi, objavio je u četvrtak Richard Davie iz nottinghamske tvrtke International Autograph Auctions.

Među ponuđenim je predmetima grudnjak koji je, vjeruje se, Marilyn nosila krajem pedesetih, a očekuje se da u subotu na dražbi u Hotelu Radisson Edwardianu postigne cijenu od nekoliko tisuća dolara.

"Posjedovati grudnjak takvog seks simbola velika je stvar za svakog obožavatelja Marilyn Monroe", rekao je Davie.

Dodao je da su ponuđene i glumičine čarape marke Christian Dior, još u originalnom pakiranju, te da vjeruje da će se čarape prodati za 1.500 funta, što je gotovo 15.000 kuna, a da će grudnjak otići za dvije tisuće, odnosno nešto manje od dvadeset tisuća kuna.

Vezane vijesti

Muče vas komarci? Riješenje su prljave čarape

Muče vas komarci? Riješenje su prljave čarape

Znanstvenici su pronašli novo oružje u borbi protiv malarije, otkriveno je da miris prljavih čarapa privlači komarce i nadaju se da će im ovo otkriće… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika