17.07.2009. / 10:36

Autor: Anamarija Kronast

I dalje obara rekorde: Antu Gotovca ponovno zbog prebrze vožnje zaustavili specijalci

a jedina je razlika u tome što za upravljačem skupocjenog automobila nije bio Ante nego njegov tjelohranitelj Robi. I on je, kao i njegov šef par dana prije, vozio 200 kilometara na sat

Ante GotovacAnte GotovacČini se kako Ante Gotovac, premda su mu zbog prebrze vožnje policajci oduzeli vozačku dozvolu, još uvijek nije dovoljno naučio o prometnim propisima.

Naime, četiri dana nakon problema na autocesti Zagreb-Split, njegov bijeli Mercedes jučer su ponovno zaustavile Kobre, specijalna prometna jedinica.

Problem je, dakako, opet bila prebrza vožnja, a jedina je razlika u tome što za upravljačem skupocjenog automobila nije bio Ante nego njegov tjelohranitelj Robi. I on je, kao i njegov šef par dana prije, vozio 200 kilometara na sat.

Kazna za kršenje organičenja brzine bila je 1000 kuna, a Ante se nije ni pokušao svađati s policijom nego je mirno platio i kazao kako su dečki zapravo bili jako ljubazni prema njemu.

Vezane vijesti

Simona Šajn: Moj Ante se promijenio, volim ga!

Simona Šajn: Moj Ante se promijenio, volim ga!

“Valentinovo mi ne znači puno kada sam sama, kada nisam zaljubljena”, izjavila je Simona Šajn prošle godine uoči Dana zaljubljenih, no čini se kako… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika