20.07.2009. / 11:02

Autor: Anamarija Kronast

Patrick Swayze: Nova nada u borbi s rakom

Glumac i dalje vodi bitku s rakom gušterače, no redovito ide na keomterapije, te naprednu radioterapiju koja nudi novu nadu za oboljele, te svakim danom izgleda sve bolje

Glumac izgleda puno boljeGlumac izgleda puno boljePremda su američki tabloidi još u travnju objavili fotografije legendarnog glumca Patricka Swayzea na kojima je izgledalo kao da mu je preostalo još nekoliko dana života, on se ipak uspio oporaviti.

I dalje vodi bitku s rakom gušterače, no redovito ide na kemoterapije, te naprednu radioterapiju koja nudi novu nadu za oboljele od raka, jer novim tehnikama prilikom disanja pacijenta doseže do tumora.

Počeo se kvalitetnije hraniti pa je ponovno dobio kilograme koje je izgubio početkom godine kada je imao svega 47 kilograma.

Zvijezdu "Prlajvog plesa" novinari su snimili u šetnji gradom, a po njegovom sadašnjem izgledu malo tko bi mogao reći da se bori s opakom bolešću.

Vezane vijesti

WHO: Ispušni plinovi dizelskih motora izazivaju rak

WHO: Ispušni plinovi dizelskih motora izazivaju rak

Ispušni plinovi dizelskih motora mogu kod ljudi izazvati rak i spadaju u istu potencijalno smrtonosnu kategoriju kao azbest, arsen i iperit, objavila… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika