21.07.2009. / 11:38

Autor: Anamarija Kronast

Čari sunca: Viktorija Rađa se sunča u toplesu

Dino i Viktorija uglavnom svojom jahtom “D&R” ne plove predaleko, a nakon što se okupaju, usidre se blizu nekog “in” mjesta

Viki s prijateljicom (Foto: Pixsell)Viki s prijateljicom (Foto: Pixsell)Viktorija i Dino Rađa jedan su od parova koji ljeto najradije provode na svojoj jahti usidrenoj u Hvaru. Obično dođu početkom sedmog mjeseca i zadrže se koliko i svi hrvatski celebi željni medijske pažnje jer nije tajna da je Hvar ljeti prepun novinara.

Uglavnom svojom jahtom "D&R" ne plove predaleko, a nakon što se okupaju u nekoj uvali, usidre se blizu nekog "in" mjesta.

Tako su i ove godine Viktorija (31) i Dino (42) doputovali s posinkom Dujom (12) i sinom Rokom (7) te se uputili na kupanje.

Viktorija je sa sobom povela i prijateljicu, a niti jedna nije dugo mogla odoljeti čarima mora. Nakon kupanja Viktorija se skinula u toples i sunčala na palubi. Nije razmišljala o potencijalnim paparazzima ili je, kažu zlobnici, vodila računa upravo o tome.

Inače, Viktorija i Dino već godinu dana prodaju svoju jahtu, a nakon što ju nisu uspjeli prodati za milijun eura, sada su spustili cijenu na 650.00 eura, ali još uvijek nema kupca.

Vezane vijesti

Trenutak nepažnje: Denise Richards slučajno otkrila grudi

Trenutak nepažnje: Denise Richards slučajno otkrila grudi

Glumica Denise Richards za kojom uzdišu mnogi muškarci gotovo se nikada ne sunča u toplesu. Ipak, nedavno je nehotice pokazala grud, dovoljno da… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika