21.07.2009. / 15:14

Autor: Nacionalova redakcija

JLH: Konelove optužbe neosnovane i tendenziozne

"Ovom potpuno neosnovanom prijavom USKOK-u pokušava se dati posve drugačija konotacija slučaju. Naglašavamo da sporni ugovor i račun datiraju još iz 2006. godine te se postavlja logično pitanje zašto ranije nije osporavan Ugovor i račun odnosno pokrenut sudski spor", stoji u priopćenju Jadranskih luksuznih hotela

Goran ŠtrokGoran ŠtrokJadranski luksuzni hoteli reagirali su na posljednje objave u mediji o poslovnim odnosima tvrtki Wren's Hotel Group i Konel d.o.o. Kako pišu u priopćenju prema njima dostupnim informacijama uskoro počinje suđenje osumnjičenima za korupcijsku aferu Pet zvjezdica koja je krajem 2007.godine inicirana od strane USKOK-a.

"Prije svega napominjemo da Wren's Hotel Group nije naplatila ništa zašto nije i pružila uslugu te stoga terećenje tvrtke Konel smatramo neosnovanim i tendencioznim. Razumljivo je da okrivljenici rade sve kako bi osporili činjenice vezane za slučaj Pet zvjezdica i unaprijed utjecali na javno mišljenje, unatoč postojanju video i audio zapisa te ostalih dokaza koji jasno upućuju protiv njih. Sadašnje optužbe Konela protiv Wren's Hotel Grupe najnovija su nastojanja okrivljenika u kojemu se nastoji diskreditirati Wren's Hotel Group i Goran Štrok. Međutim, treba naglasiti da ova dva slučaja nisu međusobno povezana", stoji u priopćenju.

Dodaju kako je prvi slučaj "eklatantan primjer korupcijskoga kriminala u kojemu su, među ostalim, sudjelovali vlasnici tvrtke Konel i koji je pokrenut od strane USKOK-a". Što se tiče drugog slučaja, u kojemu Konel tuži Wrens Hotel Group, on je trgovački spor između dviju kompanija koji će svoj završnicu dobiti na Trgovačkom sudu.

"Ovom potpuno neosnovanom prijavom USKOK-u pokušava se dati posve drugačija konotacija slučaju. Naglašavamo da sporni ugovor i račun datiraju još iz 2006. godine te se postavlja logično pitanje zašto ranije nije osporavan Ugovor i račun odnosno pokrenut sudski spor", stoji u priopćenju Jadranskih luksuznih hotela.

Vezane vijesti

'Fiolićev iskaz nije došao iz USKOK-a'

'Fiolićev iskaz nije došao iz USKOK-a'

USKOK je danas kao neistinite odbacio navode objavljene u medijima po kojima je Državno odvjetništvo plasiralo u javnost informaciju iz navodnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika